Nordre Aker Budstikke

Arilds Gym: Er det trangt om plassen innendørs...

Gøy med gym - ute! Alpingruppa i farta onsdag kveld. Foto: KJELSÅS IL

...så setter man bare opp gymmen ute istedet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2017 kl 14:54

KJELSÅS: – Det er få «tak» for Kjelsås IL sine nesten 3500 medlemmer og trangt om plassen innendørs, forteller leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard, og videre om alpingruppas forslag om en utegym.

LES OGSÅ: Er det lov å telte her?

Arilds gym

– Kjelsås IL alpin hadde ideen om en gym utendørs, som er et godt tilskudd til anleggene som disponeres i dag. Blant annet for å øke kapasiteten for basistrening og styrke, forteller Nygaard videre.

Alpingruppa har stått for gjennomføringen av prosjektet, med arbeidsnavnet «Arilds gym». Selvfølgelig oppkalt etter hovedtrener i alpingruppa, Arild Olsen.

Gymmen er plassert på området til den gamle barneparken på stadion, som stod gjengrodd og ubrukt.


Det har blitt skikkelig fint på baksiden av klubbhuset på Grefsen stadion. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Dugnad

– Arbeidet med utegymmen er hovedsakelig gjort på dugnadsbasis, gjennom mange timer, kanskje 300 timer pluss minus?. Av foreldre i alpingruppa. I tillegg til den innsatsen, er gymmen finansiert med like mange kroner, rundt 300.000 kroner, fra Sparebankstiftelsen DNB og klubben.

– Utegymmen er tilgjengelig for alle, men det er også organisert trening der. Det har så langt vist seg at gymmen er et populært sted, uansett hvilken idrett man driver med, sier Nygaard videre.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...