Nordre Aker Budstikke

– At turfolk kan få seg til å stjele er nesten ikke til å tro

Rallykjører og skihopper Pål Anders Ullevålseter, i en av gensermodellene som ble stjålet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Tror du alle folk på fottur eller langrennstur i Marka er av den ærlige sorten? Les om hva som nylig skjedde på Ullevålseter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2017 kl 15:43

ULLEVÅLSETER: Rallykjører, og sønn av vertsskapet Gerd og Reidar Otto Ullevålseter ved Ullevålseter sportsstue, Pål Anders, har også egen kleskolleksjon. Med blant annet ullgensere og luer.

Ullevålseter, populær og godt besøkt markastue. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Fire av disse genserne var hengt opp til utstillingen, sammen med noen luer, bak en disk like innenor inngangsdøra på Ullevålseter.

En genser var også tredd over en utstillingsdukke.

Forrige uke oppdaget Ullevålseterfamilien at både gensere og luer var forsvunnet.


– Jeg blir helt oppgitt. At også folk på tur i marka kan få seg til å gå bak en disk og stjele gensere og luer er nesten ikke til å tro, sier Pål Anders Ullevålseter.

Bak denne disken hang klærne. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Lørdag som var gjenskapte Pål Anders stemningen fra 40-, 50- og 60-tallet, da han arrangerte hopprenn på Ullevålseter. Han måtte grave frem den tidligere bakken på området.

– Vi har foreløpig ikke anmeldt tyveriene, jeg vet ikke om det vil hjelpe noe på å få genserene tilbake, sier Pål Anders.

Han legger til at det har det vært veldig lite tyverier ved eller fra markastua gjennom de årene den har vært i drift.


LES OGSÅ: Heidi sa opp trygg jobb i staten for å drive kiosk. Slik gikk det!

LES MER:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...