Nordre Aker Budstikke

«Avdanka» fotballspillere søker pølsevogn

SULTEN: Hot dog? Flere enn avdanka fotballspillere som liker pølser, fra venstre; Kristian Fagervik, Martin Hansen i pølsedrakt, Thomas Meiner og Emma foran. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

«Vi er en gruppe avdanka Kjelsås-spillere som ønsker å hjelpe klubben med de tingene vi mener er viktig rundt et A-lag.» Blant annet en skikkelig pølsevogn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2015 kl 14:43

KJELSÅS: En idrettsklubb er nok avhengig av gode medhjelpere. Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om «Oldermannsligaen» - som bidrar med dugnadsinnsats. For ikke å glemme alle foreldrene som bidrar gjennom året.

I tillegg er smågrupperinger innen klubben som gjerne vil hjelpe. Noen av de tidligere A-lagsspillerne på Kjelsås, vil gjerne at klubben skal få bedre økonomi, og har nå på eget initiativ funnet ut at det må gå an å blant annet selge mange flere pølser og annet på hjemmekampene?

Selge der folka er

For fotball og pølser hører vel godt sammen. Men da trengs en mobil pølsekiosk. For det er viktig at pølsene kan bli kjøpt der folka er – for eksempel ved tribunen på Grefsen Stadion, og hvor Kjelsås A-lag spiller sine hjemmekamper.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Vi tror at det er mulig å selge mye mer med en kiosk som står nærmere der publikum er, nemlig ved tribunene her. Samtidig er det viktig at kiosken har hjul, så den eventuelt kan taues bort til Myrerjordet eller i Myra hvis det skal være kamper eller cup’er der. Eller for eksempel til Langsetløkka, hvis skigruppa skal ha renn, sier en av primus motorene til pølseprosjektet, Martin Hansen.


Les også: Kjelsås IL trenger mer plass: - Hårreisende å rive et bygg som er i meget god stand

"Avdanka Kjelsåsspillere"

For tanken er at flere enn fotballgruppa skal nyte godt av en rullerende kiosk, som kan inntjene flere penger i klubbkassa.

Ifølge Martin og de andre bak pølsevogn-prosjektet, er det «…en gruppe avdanka Kjelsås spillere som ønsker å hjelpe klubben med de tingene vi mener er viktig rundt Kjelsås A-lag.»

I fjor kom Kjelsås på andre plass i serien, i andre divisjon. Det inspirerer.

- Men vi har litt dårlig tid da, og jobber nå med å få på plass flere sponsorer. Seriestart er jo om fire uker. Vi trenger noen tusen til, så herved inviteres flere til å kjøpe, ikke aksjer, men pølser for å støtte prosjektet.


- Ikke så billige pølser, men for hver 100-lapp man skyter inn, så kan man hente en rykende varm pølse i den nye pølsevogna, når kampene er i gang, oppfordrer Martin.

En vogn til overs?

Gutta regner med at en pølsevogn kan koste rundt 60-70.000.

- Vi har allerede noen firmaer som har sett reklamepotensiale i å sette logoen på vognen, i og med den kommer til å være synlig på arrangementene rundt omkring i bydelen. Men vi har plass til flere sponsorer på vogna, forteller Martin.

Kanskje har noen en slik vogn til overs et sted?

- Hvis noen har en slik vogn et eller annet sted, og ønsker å donere eller selge denne billig til oss, så kommer vi gjerne og tar en titt, sier Martin.


Les også: Se høydepunktene fra lokaloppgjøret mellom Kjelås og Skeid

Via facebook så kan du nå prosjektet, eller eventuelt ta kontakt med Hansen på mobil 97 13 50 49.

Og man skal kanskje ikke kimse av pølsekioskene. Som en liten kuriositet kan nevnes at det til og med også finnes en egen facebook-side: "Pølsekioskens venner", men som tilsynelatende ikke ser ut til å ha noe med Kjelsås IL å gjøre. I hvert fall ikke ennå.

Første hjemmekamp for A-laget er 26. april - mot Mjølner.

- Da satser vi på pølsefest på Stadion, uansett viktig å møte opp på kampene og støtte gutta, oppfordrer Martin.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...