Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Avlyser førskoledagene på Kjelsås

Håpefulle kommende førsteklassinger får ikke forberedt seg på skolehverdagen.

TILBAKE: Det blir ingen førskoledager på Kjelsås skole i år, men elever og lærere er igjen i full sving på skolen. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Kjelsås skole avlyser Førskoledagene for 113 barnhagebarn på grunn av streiken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2012 kl 12:32

KJELSÅS: - Streik får alltid en konsekvens, og det ble dessverre den konsekvensen for oss, sier rektor på Kjelsås skole Mette Rasmussen

LES MER OM STREIK I NORDRE AKER HER

Hun sikter til Førskoledagene, som skolen pleier å organisere.

Dette er et prosjekt som går over to dager, i to ganger to timer, og som skulle vært gjennomført på skolen 6. og 7.juni i år.

Ikke bare bare

- Det er et svært arrangment som involverer mange elever og lærere. Det er ikke bare å la 113 elever få komme, sier Rasmussen som er glad for at lærere og elever er tilbake på skolen etter streik i dag.

- 22. juni kl.12.00 marsjerer hele skolen tilbake til nye Kjelsås skole, og de dagene vi har igjen må skolen prioritere undervisning og avvikling av skoleåret for elevene som går her på en best mulig måte. Da flytter Grefsen inn og vi skal ut, sier Rasmussen som beklager og synes det er leit for de kommende elevene at arrangmenetet må avlyses.

Besøksdager istedet

Men et lyspunkt er jo likevel at Kjelsås skole har arrangert besøksdager, hvor 105 barn var på besøk.hos førsteklassingene 22 og 23 . mai.

Nå går altså skoledagene som normalt, etter at partene i streiken har funnet en løsning på konflikten.

Rektor fikk denne glade beskjeden tirsdag 6. juni klokka 06.00 om morgenen. og tok igjen imot lærere og elever til normal skoledag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...