Nordre Aker Budstikke

Beboerparkeringstrøbbel på Tåsen

Søren Bjerre demonstrerer vanskeligheten med å komme seg ut av egen utkjørsel. Foto: Tiril Haga

I oktober ble det igangsatt beboerparkeringsordning for resterende områder innenfor Ring 3 i Bydel Nordre Aker. Ikke problemfritt for noen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2021 kl 08:31

TÅSEN: – Jeg kommer ikke ut av min egen utkjørsel fra huset når noen har parkert på motsatt side av veien, sier Søren Bjerre, som bor i Pastor Fangens vei på Tåsen.

Bjerre er lege ved Lovisenberg sykehus, og forteller at det blir spesielt vanskelig når det haster å komme seg på jobb.

– Det er en bekymring. Det innebærer at det ofte er travelt med å komme seg til jobb.

Søren Bjerre demonstrerer vanskeligheten med å komme seg ut av egen utkjørsel. Foto: Tiril Haga

Farligere

Brannmann Espen Brandt bor også i Pastor Fangens vei.


Espen Brandt (t.v) og Søren Bjerre stiller spørsmål til den nylige beboerparkering ordningen i Pastor Fangens vei hvor de bor. Foto: Tiril Haga

– Argumentet fra Bymiljøetaten har vært at ved å flytte parkeringen på den siden, for da unngår man at bilene kjører på fortauet når det er smalt her. Men fortauet på den siden stopper rett nedi her, så der går det jo ingen. På den andre siden går det barnehage- og skolebarn hver dag, og det har blitt mye farligere for barna å gå på fortauet her etter at beboerparkeringsordningen ble etablert, mener Brandt.

Bjerre forteller at han har foreslått løsningen ved å bytte parkeringen over på den andre siden av veien, overfor Bymiljøetaten.

– Det er det ingen interesse for. Dette er et overgrep fra myndighetenes side, hvor bevegelsesfriheten vår er hemmet, mener Bjerre.


Her demonstrerer Bjerre hvor vanskelig det er å komme seg ut av egen utkjørsel på grunn av den nye beboerparkeringordningen:

Oppdatert mandag kl. 15.25:

Bymiljøetaten svarer i en e-post til Nordre Aker Budstikke at de vil se nærmere på skiltingen i Pastor Fangens vei.

– En konsekvens kan bli at vi må fjerne noe parkeringsmulighet for å få til en bedre løsning som sikrer fremkommelighet for beboere og utrykningskjøretøy, skriver senior kommunkasjonsrådgiver Guro Birkeland Tangen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...