Nordre Aker Budstikke

Bekymret for løse hunder ved barnehagen

Det er bekymring i forhold til løse hunder på nabotomta, til barnehage i Nordre Aker. Foto: ILLUSTRASJON/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Barnehagen vil nå at gjerdet sikres bedre, eller at hundene holdes inne i barnehagens åpningstid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2018 kl 17:01

NORDRE AKER: En barnehage i Nordre Aker er bekymret for løse hunder i nabohagen.

Grenser til utelekeplassen

– Denne hagen grenser inntil utelekeplassen. Vi har fått bekymringsmeldinger fra de barnehageansatte og foreldre knyttet til hundene i hagen, står det i brevet fra mars i år, som er sendt til eier av eiendommen, men også med kopi til bydelsoverlegen.

Sikre gjerdet

Den største bekymringen er at barna skal bli bitt, hvis de for eksempel stikker fingrene gjennom gjerdet mot hundene, og det bes om at boligeier sikrer gjerdet bedre mot barnehagen, eller at hundeeier holder hundene inne i barnehagens åpningstid.

Ansvar

– På generelt grunnlag vil jeg si at det er barnehagens ansvar å sikre sitt område, på den annen side har jo enhver hundeeier ansvar for sine hunder, og at disse ikke er til skade for andre. Dette ligger jo ikke innenfor forskrift for miljørettet helsevern, og derfor ikke heller ikke innenfor bydelsoverlegens ansvarsområde. Men jeg vil følge med på sakens utvikling, sier bydelsoverlege Bjørn Slettvold. '

Etter det avisen kjenner til er gjerdet fortsatt ikke tettet i skrivende stund.


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...