Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

– Blir nesten rørt når menn vil handle til damene sine

Andrea Skarabot Pedersen (26) er daglig leder ved Vita Exclusive Ullevaal.

Skjem deg og dine bort - og velg mellom tusenvis av produkter innen hudpleie, make-up, hårpleie, duft, kroppspleie og helsekost hos Vita Exclusive på AMFI Ullevaal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2017 kl 16:31

AMFI ULLEVAAL: – De sier jo at skjønnhet kommer innenfra, men har du en bra hårdag eller makeup-dag, føler du deg kanskje enda bedre. Vi har utrolig mange gode produkter og prøver alltid å finne det beste for kundene. Vi er veldig ærlige og gir alltid vår personlige mening, noe vi merker kundene setter stor pris på, sier Andrea Skarabot Pedersen (26), daglig leder ved Vita Exclusive Ullevaal.

Butikksjefen forteller at hun og kollegene ynder å ha en en ryddig og oversiktlige butikk, hvor du enkelt leter frem produktene.

Her finner du nemlig Norges største utvalg av eksklusive skjønnhetsprodukter til kvinner og menn.

– Den beste følelsen er når kundene kommer tilbake og forteller oss hvor fornøyde de er med en handel hos oss. Jeg hadde en fast kunde som kom innom for litt siden og var SÅ glad og fornøyd med de nye neglene, etter at hun fikk hjelp til å finne en lakk som passet henne. Det er alltid like gøy med sånne tilbakemeldinger, sier Andrea, tydelig stolt.

VITA Exclusive på AMFI Ullevaal.

Mye erfaring

Her har hun styrt butikken i halvannet år. Tidlgere drev hun VITA Exclusive i Haugesund, og i en periode drev hun begge butikkene. 26-åringen bor på Hamar og pendler til Oslo hver dag.

– Jeg elsker jobben min og kunne aldri tenke meg å drive med noe annet. Det er som å ha hobbyen sin som jobb, sier butikksjefen etter ti år i bransjen,

På det vinnende Vita Exclusive-laget på AMFI Ullevaal, spiller også fire andre kompetente jenter: Makeup-artisten Malin (21), hudpleieren Nina (25), erfarne Wioletta (40) og svært dyktige Nosheen (22).

– Vi har en ryddig og oversiktelige butikk hvor du lett finner frem til produkter. Vi er en gjeng som elsker jobben vår og vil at kundene skal gå ut fra butikken glade og fornøyde, sier Andrea.


VITA Exclusive er et ekstremt godt likt kjedekonsept som tilbyr populære produkter innen kosmetikk og velvære. Det dokumenterer flere tusen brukeranmeldelser på nettet.

– Men hvordan kan du garantere at din forretning gjør hverdagen bedre - og gir kundene en forbedret selvfølelse?

– Om kundene er i tvil sender vi gjerne med vareprøver så de får prøvd produktet før de eventuelt kjøper, sier Andrea.

Anerkjente navn

– Den beste følelsen er når kundene kommer tilbake og forteller oss hvor fornøyde de er med en handel hos oss, sier Andrea.

Kjente merkevarer som Clarins, Lancôme, Estee Lauder, Biotherm, Hugo Boss, Giorgio Armani, bareMinerals, Lacoste og mange flere, gjør at du hos Andrea og co finner det beste innen innen hudpleie, makeup, hår, duft og kropp.


– Hva bør folk merke seg om dagen, hva angår trender? Noen produkter, som er ekstra etterspurt, og som du er stolt over å ha i butikken?

– Olje er et must nå når man får tørr vinterhud. Vi har mange oljer i forskjellige merker. Foundationen skal være naturlig og gi masse fukt. Vi har nettopp fått inn et merke som heter Rudolph Care.

– Dette er et økologisk og svanemerket som vi er kjempestolte over å ha fått inn. Vi har også Camilla Pihl ansiktspleie som er blitt superpopulær! sier 25-åringen.

Tips til alle menn

Andrea passer samtidig på å rose herrene som besøker butikken, når vi spør om hun kan tilby av maskuline produkter.

– Vi har mange menn som er innom og vi har faktisk et godt utvalg til de også. Både når det kommer til hudpleie, duft, hår og skjegg, sier hun – og kommer avslutningsvis med et genialt tips til alle gentlemen.


– Om du trenger noe til kona eller kjæresten, hjelper vi deg gjerne med å finne produkter. Jeg blir nesten litt rørt når de kommer og skal handle til damene sine, fordi det er så hyggelig. Jeg vet hvor mye jeg hadde satt pris på det, sier Andrea med et bredt smil.

Les mer på VITAs nettsider!

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...