Nordre Aker Budstikke

Lene (47) skal sørge for kommunikasjonsflyten

Lene Rustad, ny kommunikasjonsrådgiver i Bydel Nordre Aker, tar gjerne en svett tur opp til Grefsenkollen når anledningen byr seg. Til daglig skal hun nå jobbe i bydelshuset i Nydalsveien. Foto: Privat / Karl A. Kjelstrup (NAB)

Bydel Nordre Aker får for første gang en egen kommunikasjonsansvarlig. Lene Rustad oppfordrer til tips om hvordan kommunikasjonen mellom bydelen og innbyggerne kan bli bedre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Lene Rustad (47) har nå fått jobben som kommunikasjonsrådgiver i Bydel Nordre Aker, en helt nyopprettet stilling. Hun tiltrer 1. september, Rustads oppgave blir blant annet å jobbe for enda bedre kommunikasjon mellom bydelsadministrasjonen og beboerne i Nordre Aker. Det var bydelsutvalget som bestemte å opprette en stilling som kommunikasjonsrådgiver, og satte av penger til dette på bydelens 2021-budsjett.

Rustad er godt kjent i bydelen, og bor på Grefsen med familien.

– Jeg har jobbet med kommunikasjon hele livet, nesten. Jeg studerte i USA, der jeg tok en bachelor i kommunikasjon. Det blir veldig spennende å starte i en helt nyopprettet stilling, som også var en av grunnen til at jeg søkte jobben. Jeg får jo være med å forme den nye jobben, sier Rustad, som de siste 12-13 årene har jobbet i PR-byrå. Hun kommer nå fra Nucleus til stillingen i Nordre Aker.

– Jeg har også vært utleid til Sporveien, fra Nucleus. Det var gode erfaringer og ga innsikt i hvordan et kommunalt eid selskap driftes og prosessene rundt dette. Sånn har jeg blitt mer kjent med hvordan byen fungerer også fra innsiden, også om at det er et aktivt lokaldemokrati i Oslo - det er interessant, sier Rustad videre.

Tips til bedre kommunikasjon?

Hun håper nå på å legge til rette for enda bedre kommunikasjon med innbyggerne i Nordre Aker:

– Og også få frem de gode tingene som skjer på lokalt nivå. Så er det sikkert en del utfordringer jeg må ta tak i, som jeg ikke vet om ennå. Så gjelder også å jobbe for å avdekke behov som ligger der. Det er jo allerede flere flater bydelen kommuniserer ut på - til innbyggerne, men kanskje kan det bli enda flere? Og de som ikke er digitale - hvordan når vi dem og hvordan informerer vi til alle om bydelens tilbud og tjenester?

Hun oppfordrer også til å tipse om forbedringspotensiale mellom bydelsadministrasjonen og innbyggerne når det gjelder kommunikasjon.

I tillegg skal Rustad svare media, også lokalavisa:


– Selvfølgelig leser jeg også Nordre Aker Budstikke! sier hun.

1. september er Rustad på plass i bydelsadministrasjonen i Nydalen. I begynnelsen av august startet Rustads nye sjef selv i ny stilling, som bydelsdirektør i Nordre Aker. Du kan bli bedre kjent med Rune Hallingstad i dette intervjuet:

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...