Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Boligprisene øker mer i Nordre Aker enn i Holmenkollen

Nytt kontor i Nydalen. Fra venstre: Eiendomsmeglerfullmektig Lise Kjær Hjelmseth, eiendomsmeglerfullmektig Morten Marthinsen og daglig leder Thomas Granmo Kiligitto. Foto: NORVIK & PARTNERS

«High-end»-meglerne lokkes til Nordre Aker. – Den kraftige prisveksten og større etterspørsel fra våre kunder i området, er grunner til at vi ønsket å etablere oss her, forteller Morten Marthinsen i Nordvik & Partners.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2015 kl 14:33

NYDALEN: På den ene siden av veggen sitter studenter og lærer om hvordan de skal bli eiendomsmeglere. På andre siden har nettopp meglerfirmaet Nordvik & Partners åpnet nytt kontor, i BI-bygget i Nydalen.

Det aller første Nordvik & Partners-kontoret i Nordre Aker.

LES OGSÅ: «Alle» vil til BI. Søknadsrekord til Nydalen

«High-end»-meglere

Nordvik & Partners åpnet de første meglerkontorene i beste vest i Oslo, og er kjent for å selge de dyrere eiendommene, i det såkalte «high-end»-markedet.

– Den kraftige prisveksten i Nordre Aker, og en stadig større etterspørsel i bydelsområdet fra våre kunder, er grunner til at vi ønsket å etablere et meglerkontor her, sier eiendomsmeglerfullmektig Morten Marthinsen i det nye Nordvik & Partners i Nydalen.

LES OGSÅ: Så hett er boligmarked i Nordre Aker

Han nevner sterk prisvekst i områder som Grefsen, Tåsen, Disen, Kjelsås, Loftshus og Nordberg.

Mest attraktive steder å bo

– Nordre Aker har blitt et av de mest attraktive stedene å bo i Oslo. Grunnen til at området har opplevd en god prisvekst er nok blant annet nærhet til marka, og samtidig ha god offentlig kommunikasjon og et komplett servicetilbud i nærheten, sier Marthinsen.

LES OGSÅ: Kjøpte boligen for 800.000 – selger for 14,5 millioner

Topografien

– Det er lite ledige tomter i området. Storo og Nydalen har blitt et eget sentrum, med T-bane, kjøpesenter og «alt man trenger i hverdagen». Grunnet topografien har mange av eiendommene god utsikt. Sammenliknet med eksempelvis Holmenkollen har man her kortere vei til et komplett service- og kollektivtilbud, ifølge Marthinsen.

Han nevner også den store boligutbyggingen på gang i blant annet Fernanda Nissens gate.

LES OGSÅ: Vil ha 3000 nye boliger i Nydalen

16 prosent prisøkning

Det har vært en veldig bra generell prisøkning i Nordre Aker det siste året.

– Det har vært en økning i boligprisene i bydelen og området på omkring 16 prosent fra januar 2014 til nå. Til sammenligning har eksempelvis Holmenkollområdet steget med 10-12 prosent i samme periode. Sentrumsområdene ligger på ca. 14 prosent i samme periode, sier Marthinsen.

Meglerkontoret i Nydalen åpnet for et par uker siden.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...