Nordre Aker Budstikke

Brann på kjøkkenet

(Illustrasjonsfoto)

Nødetatene rykket fredag ut til en leilighetsbrann i Tåsen-området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.01.2019 kl 15:33

TÅSEN: I 15-tiden kom meldingen om en brann i en leilighet i 1. etasje i Rektorhaugen.

«Nødetatene er i Rektorhaugen på Tåsen hvor det var melding om røykutvikling. Brannvesenet jobber med å undersøke hvor røyken kommer fra. Foreløpig ingen evakuerte eller melding om skadde,» skrev politiet på Twitter.

Omlag ti over tre meldte både politiet og brannvesenet at brannet var slukket.

«Brannen lokalisert til kjøkkenet. Den er nå slukket,» ifølge politiet.

Branner i helgen

Sist søndag var det i løpet av kort tid to branner i Nordre Aker.


Først brant det i en kjeller i Nydalen. En times tid etter kom meldingen om en brann i 2. etasje i et hus i Ullevål Hageby. Her ble en kvinne kjørt til sykehus, og i alt 16 personer evakuert.

I etterkan av brannen har brannvesenet advart mot at vi ikke må tro at det ikke brenner i Oslo.

– Vi kan bli lurt til å tenke at det aldri brenner her i byen, og at brann ikke er en fare for oss. Det er feil. Det brenner ofte. I 2018 var det 379 bygningsbranner i Oslo. Og det brenner i alle bydeler, i alle bygningstyper, og hos folk i alle aldre, sier brannvesenet.

De har også en liste over hva du bør passe på for å unngå brann. Den kan du lese her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...