Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Brenner for bad på Sogn

Drømmen om bad i Bydel Nordre Aker lever videre, mens man venter på Byrådets Bademelding.

Sogn bad slik det ser ut i dag har sterkt behov for en oppgradering. Kanskje blir det nytt badeanlegg her? Arkivfoto

Bydelsutvalget følger opp tidligere ønsker om bad i bydelen, fortrinnsvis i Sognsveien 80 eller Sandakerveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2012 kl 10:15

NORDRE AKER: Ønsket om et bad i bydelen er på ingen måte nytt, og bydelspolitikerne ønsker å hoppe i et nytt basseng så snart som overhodet mulig.

- Det er utålmodighet i bydelen når det kommer til dette, sier bydelspolitiker Erik Borge Skei (V), som lenge har engasjert seg for bad.

LES MER OM VENSTRES ENGASJEMENT FOR BAD HER

LES MER OM BADEØNSKER HER

Det er mange grunner til at akkurat Bydel Nordre Aker bør få et bad.

- Vi er en bydel som passerer 50.0000 innbyggere i høst, og Sogn bad er gammelt og utslitt og står i fare for å blir nedlagt når skolen omdisponeres, sier Borge Skei.

Våren 2013 relokaliseres skolen på Risløkka, og selv om badet trolig ikke legges ned samtidig, er det heller ikke lett å si hvor lenge det vil være i bruk.

Venter på bademelding

Det har ikke vært bygget noe offentlig bad helt siden Holmlia bad sto klart i 1983, så behovet for nye bad i byen er definitivt til stede.

Byrådet skal til neste år legge fram en etterlengtet bademelding som, som tar for seg hvilke bademuligheter byens befolkning skal få.

Ansvarlig byråd Ola Elvestuen har tidligere uttalt seg om at Vestkantbadet skal bestå, og har også vært positiv til et nytt bad i Bydel Nordre Aker, enten på Sogn eller i Nydalen, slik Venstre sentralt har programfestet.. Mens bydelen venter på byrådets bademelding vil lokalpolitikerne gjerne gjøre det klart at tomtene i Sognsveien 80(dagens Sogn videregående skole), eller i Sandakerveien113-119 (overfor BI i Nydalen) er aktuelle badekandidater.

Badeland?

- Man tenger minimum et 25- eller 50-metersbasseng et vartmtvannsbasseng til funkssjonshemmede og reumatikere og ett til familier med små barn, presiserer Borge Skei.

Bydelen sier heller ikke nei til et badeland, men det er foreløpig usikkert om vil bli aktuelt.

De to aktuelle tomtene er i disse dager aktuelle å trekke fram igjen, siden nye reguleringsprosesser er i gang.

- Det begynner å haste litt, så det er bra at det kommer en bademelding snart, sier Borge Skei.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...