Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Brødrenes kule dag på museum

Oskar(6) og Arthur (8) Storesletta Jansen stortrivdes på Teknisk museum. Foto: Alexander Synstad

Vinterferie er musemumstid. Ihvertfall på Teknisk museum. Brødrene Oskar (6) og Arthur (8) hadde en strålende dag på museum.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2016 kl 16:14

KJELSÅS: Det har vært påskevær i Oslo i vinterferien. Men likevel trekker folk inn. Denne fredagen vilvde på Teknisk museum. Ute er parkeringsplassen full. Innendørs har de ansatte nok å gjøre med å ta i mot de besøkende.

To av dem er brødrene Oskar og Arthur Storesletta Jansen. De har tatt turen fra Sandaker. Etter en innholdsrik oppdagelsesferd på museet spiser de lunsj og oppsummerer dagen. De triller en terning som viser en sterk femmer.

LES OGSÅ: Mindre ensom av museumsbesøk

- Kjempekul dag, sier brødrene.

- Vi så blant annet en gammel og fin motorsykkel. Og så lagde vi tegnefilm. Jeg laget en som handlet om Batman, sier en svært tilfreds Oskar.

Storebror Arthur var også i den kreative sonen.

- Jeg laget en film om en fyr som datt av skateboardet sitt, sier Arthur.

Gode dager

I resepsjonen står Lena Stenhaugen. Hun smiler bredt over de gode besøkstallene i vinterferien.

- Vi hadde om lag 1400 besøkende tirdag, det samme onsdag. Har vi mellom 1200 og 1400 besøkende på en feriedag, er det veldig bra. Med tanke på det fine været er det jo ekstra bra. Det ser ut til at vi er blitt et naturlig mål for de som tar ferien i Oslo, sier Stenhaugen.

LES OGSÅ: Fikk Oscar

Det er særlig barna som strømmer til Teknisk museum.

- Vi har hatt mye besøk fra aktivitetsskoler og grupper fra SFO. Vi er populære blant barna. I disse dagene har vi hatt et aktivitetsprogram. Det ser ut til også det frister. sier Stenhaugen.

Resepsjonist Lena Stenhaugen er veldig godt fornøyd med besøket i vinterferien. Foto: Alexander Synstad

LES OGSÅ: Tøyen truer Kjelsås

Hun merker også at museumsbutikken er godt besøkt.

- Det er fint med gode inntekter. De trenger vi for å lage nye utstillinger, sier en blid Stenhaugen.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...