Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

BU-ja til svømme-hall

Svømmebasseng eller badeland? Bydelspolitikerne var ikke helt på bølgelengde, men ble enige om å stå sammen for et lokalt svømmeanlegg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.03.2008 kl 10:45

Nordre Aker: – Svømming er den eneste sporten man kan dø av hvis man ikke behersker den, sa forslagets opphavskvinne, May-Brith Døssland (V), og så tydelig bort fra en rekke ekstrem-idretter.

Bydelsutvalget gikk sist torsdag enstemmig inn for det omforente forslaget fra kultur- og oppvekstkomiteen (som Nordre Aker Budstikke skrev om i forrige uke) om å utrede mulighetene for en lokal svømmehall i Nordre Aker, samt ønske om at dagens Sogn bad videreutvikles. BU vil ifølge forslaget be om at byrådet gjennomfører en behovsanalyse i Nordre Aker og de andre vestlige bydelene (Vestre Aker, Frogner og Ullern). I diskusjonen kom det fram at noen av representantene ønsker seg et badeland, altså et større anlegg enn det som er foreslått.

– Vi må tørre å tenke litt større og sette dette på dagsorden, sa Terje Grytbakk (Ap) om ønsket om badeland.

Høyres Bent Gether-Rønning, som også sitter i rådet for funksjonshemmede, fremmet ønske om at et eventuelt basseng må være tilrettelagt for revmatikere, og ha en så bred utforming som mulig. Per Aschjem (Rødt) ville også ha fokuset på eldre brukere, og at det ikke bare skal tilpasses barnefamilier.

Hanne Lyssand (SV) var bekymret for risikoen ved et så stort prosjekt, men understreket at hun var for å styrke svømmeopplæringen i skolen, et viktig argument i det opprinnelige forslaget fra Venstre. Frps Hans K. Aanesen mente på sin side at det var rimelig priveligert med egen svømmehall, og at Oslo kommune burde fremme en slik sak. BU gikk likevel enstemmig inn for forslaget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...