Nordre Aker Budstikke

Butikken blir nesten dobbel så stor

Remabutikken ligger i første etasje på bygget i Kjelsåsveien. Foto: OBOS FORRETNINGSBYGG

Nå ligger forslaget til behandling på Rådhuset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

DISEN: Det er OBOS Forretningsbygg som står bak planene om utvidelse av Rema-butikken i Kjelsåsveien 7.

I planen og i følge OBOS Forretningsbygg, ligger å nesten doble eksisterende butikk - en utvidelse med hele 320 kvadratmeter. Tilbygget vil kun bli på en etasje, og liggende mellom eksisterende butikk og Skeidbanen på Nordre Åsen.

– Reguleringsplanen er oversendt Rådhuset for politisk behandling der, forteller prosjektleder i OBOS Forretningsbygg, Kjell Bjørke.

Fra planforslaget går det også frem at de fem garasjene syd på planområdet foreslås revet for å gi plass til nytt varemottak fra Åsensvingen. Videre planlegges det 24 parkeringsplasser fordelt over to parkeringsområder. Dagens miljøstasjon foreslås nordøst på planområdet.

Oppgradering av fortauene

I forbindelse med utbyggingen vil fortauene langs Kjelsåsveien og Åsensvingen også oppgraderes.

Konsekvenser Et viktig tema i planforslaget er bevaring av trerekken langs idrettsbanen.

Plan- og bygningsetaten nevner også trafikksituasjonen.

– I dag er gang- og trafikkarealet blandet sammen, uten en klart definert avkjørsel fra Åsensvingen. Planforslaget skisserer fire avkjørsler, en innkjøring til miljøstasjonen i nordøst, to avkjørsler til parkeringsplassene langs byggets nord- og vestside samt varelevering i syd. Dette er nødvending da det legges opp til to separerte parkeringsplasser.

Bom

Videre.

– Avkjørselen fra Kjelsåsveien til miljøstasjonen nord på planområdet stenges av med bom. Forslaget innebærer en reduksjon av antall biloppstillingsplasser sammenlignet med dagens situasjon, fra 32 til 24 samt 15 nye sykkelparkeringsplasser.

Plan- og bygningsetaten er positiv til forslaget.

– Opparbeidelse av fortau langs Åsensvingen og gang-/sykkelvei i Kjelsåsveien langs planområdet er sikret i rekkefølgebestemmelsene. Vi støtter at begge fortauene opparbeides med fysisk skille mot parkeringsplassene, samt tydelige avkjørselspunkter som prioriterer myke trafikanter.


Det er ikke sikret et fysisk skille mellom de to parkeringsplassene i reguleringsbestemmelsene, noe Plan- og bygningsetaten anbefaler blir tatt inn i bestemmelsene.

Her kan du lese hele planforslaget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...