ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Si din mening:

Hva slags kollektivtilbud vil du ha i Nordre Aker?

Bydelen vil ha innspill om kolletivtilbudet i Nordre Aker, innen 20. januar. Foto: Christian Fredrik Borg (arkiv Nordre Aker Budstikke)

– Vi tar også imot forslag til eventuelle nye ruter, oppfordrer Bent Gether-Rønning, spesialkonsulent for plan- og byggesaker i Bydel Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2022 kl 13:47

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE AKER: Ruters finansielle situasjon har vært mye omtalt i mediene. Under pandemien har regjeringen kompensert bortfallet av inntekter hos kollektivselskapene. Dette for at selskapene skal kunne opprettholde tilbudet selv om trafikken ikke er tilbake til normalen. Støtten videreføres ikke inn i 2022 og det er forventet kutt i kollektivtilbudet i hele byen.

– Miljø-, plan- og samferdselskomiteen i bydelen skal diskutere innspill til Ruter i et møte senere i denne måneden og ønsker derfor innspill fra innbyggerne om hvilke rutetilbud som er viktige for beboerne i Bydel Nordre Aker, oppfordrer Bent Gether-Rønning, spesialkonsulent for plan- og byggesaker i Bydel Nordre Aker.

Han fortsetter:

– Vi tar også imot forslag til eventuelle nye ruter, selv om det nok er urealistisk å håpe på en utvidelse av tilbudet slik situasjonen ser ut nå. Men like viktig er det å formidle til Ruter hvilke rutetilbud vi er opptatt av å ikke miste.

Forslag kan sendes til postmottak@bna.oslo.kommune.no innen 20. januar!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE