Nordre Aker Budstikke

Bydelsdirektør beklager - og ber om Flexbo-møte

St. Hanshaugens bydelsdirektør beklager mangel på Flexbo-info, og ber om møte med Nordre Aker. - Veldig positivt, sier Nordre Akers bydelutvalgs-leder Bent Gether-Rønning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Tidligere har bydelspolitikerne i Nordre Aker etterlyst mer informasjon om hva som videre skjer med den midlertidige Flexbo-bosettingen på Grefsen, som har midlertidig botillatelse frem til sommeren i år.

LES OGSÅ: BU-leder Bent-Gether Rønning om Flexbo og bydelens sosiale ansvar

Beklager

Og nå beklager bydelsdirektør i St. Hanshaugen, Tone Frønes, at det ikke har blitt gitt tilfredsstilende informasjon .

– Men vi har nå bedt om å få møte politikerne i Nordre Aker i slutten av mars, og vi vil da fortelle om videre fremdrift av bosettingen. I utgangspunktet ønsker vi å fortsette prosjektet i 5 år til, men det krever blant annet dispensasjon fra Plan- og bygningsetaten. Det er Gravferdsetaten som eier grunnen, men den er positiv til å "låne" ut tomten i noen år til, i følge bydelsdirektør Frønes.


Byråden videreutvikler

Nordre Aker Budstikke kjenner til at det er planlagt flere Flexbo-bosettinger andre steder i Oslo.

– Eventuell videre utvikling av prosjektet er det Byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester som har ansvaret for – St. Hanshaugen er kun involvert i de to eksisterende bosettingene i Oslo – inklusiv denne ene på Grefsen, i følge Frønes.

Kartlegger behov

NAB har også vært i kontakt med nevnte byrådsavdeling om eventuell videre utvikling av Flexbo.


– Vi holder nå primært på med kartlegging av behov, deretter vil vi gå videre med å planlegge hvilke løsninger og hvordan de skal gjennomføres. Det er ikke nødvendigvis slik at vi skal ha mange akkurat slike bosettinger. Det er behov for et større arbeid før vi skisseres mulige nye tilbud, hvilken form de skal ha og hvor de eventuelt skal lokaliseres, i følge byrådssekretær Birgitte Jordahl Lisland.

Setter pris på møte

– Vi setter veldig pris på at bydelsdirektøren for St. Hanshaugen nå tar initiativ til å møte oss – og informere nærmere om videre fremdrift av Flexbo. Vi håper også at vi fremover kan fortsette å være i dialog om eventuell videre utvikling av bosettingen, og at Nordre Akers eventuelle innspill i saken også blir hørt og vektlagt, sier bydelsutvalgsleder Bent Gether-Rønning (H).

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...