Nordre Aker Budstikke

Bygger de første leilighetene allerede neste år

Her fra rivingen for noen uker siden, av det tidligere Hjemmet-bygget i Frysjaveien, og der det til neste år starter bygging av nye leiligheter. Foto: Gundersen og Meg/Bård Gundersen

Stor-Oslo Eiendom AS har valgt entreprenør til å bygge de første 169 leilighetene her, en avtale verdt hele 413 millioner kroner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2017 kl 10:49

BREKKE: Veidekke Entreprenør AS har fått oppdraget med å bygge første trinn av Frysjaparken i Oslo, som består av 169 leiligheter i tre boligblokker, fra pressemelding på veidekke.no.

Frysjaparken er eid av OBOS Nye Hjem AS, Stor-Oslo Eiendom m.fl.

Stor-Oslo Eiendom har stått for prosjektledelse og utvikling av det nye boligprosjektet, som ved ferdigstillelse vil bestå av over 900 leiligheter og noe næringsvirksomhet. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsverdi på 413 millioner kroner eksklusiv merverdiavgift. I tillegg er det inngått en intensjonsavtale om utvikling og gjennomføring av neste trinn, som består av rundt 220 leiligheter, går det også frem av nevnte pressmelding.

LES OGSÅ: Sorry Donald, nå er det slutt!

Effektivisering og industrialisering

Veidekke er stolte og glade for tilliten.


– Frysjaparken er et stort prosjekt med gode muligheter for effektivisering og industrialisering av byggeprosessen. Prosjekter passer inn både i vår kompetanse som boligbygger og med tanke på å utvikle vårt kontinuerlige forbedringsarbeid. Vi er fornøyde med å ha signert denne avtalen og gleder oss til å komme i gang med byggingen, sier prosjektleder Morten Barreth.

Det er første gang Stor-Oslo Eiendom inngår en slik entrepriseavtale med Veidekke Entreprenør AS.

– Klart mest fordelaktige tilbudet

- Veidekke har levert det klart mest fordelaktige tilbudet rent kommersielt sett. I tillegg har de vist stor evne til å se behovene hos byggherresiden og tilpasse seg disse. Vi håper og tror at gjennomføringen av oppdraget skjer i en like positiv samarbeidsånd som selve kontraktsforhandlingene, sier utviklingssjef Arne Brovold i Stor-Oslo Eiendom.

Rivearbeidene er igangsatt, mens selve byggearbeidene starter opp på nyåret 2018. Det er planlagt at innflytting starter i andre halvår 2019.

Avtalen gjelder første feltet, felt D.


Avtalen inneholder også en intensjons om utvikling av neste felt, felt C.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...