Nordre Aker Budstikke

Bygger ny skateramp til våren

En skateglad kameratgjeng som i sommer var misfornøyde med at skaterampen på Engebråten var i dårlig stand. Foto: PRIVAT

Ungdomsrådet har bevilget 50.000 kroner til ny skaterampe på Engebråten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2017 kl 14:40

ENGEBRÅTEN: I sommer måtte deler av skaterampen ved Engebråten skole demonteres fordi den var i dårlig stand. Blant annet var fundamentet råttent. Undervisningsbygg demonterte to av rampene, mens de to siste ble reparert.

I etterkant bevilget Ungdomsrådet 50.000 kroner til nytt skateanlegg på Engebråten.

Ungdomsgruppe

Siden har det ikke skjedd så mye, og skatere og foreldre har etterlyst hva som skjer.

LES OGSÅ: – Skaterampen er i ferd med å bli en sikkerhetsrisiko

Nå forteller Emilie Braarud, miljøterapeut i Forebyggende barne- og ungdomsenhet i Bydel Nordre Aker, at hun er i ferd med å sette ned en arbeidsgruppe bestående av brukere av skaterampen.


Målet er at prosjektet med oppføring av nytt anlegg i størst mulig grad skal være styrt av ungdom selv.

Det har i høst gått ut en invitasjon til dem som kunne tenke seg å være med i planleggingsarbeidet. Ønsket målgruppe er fra 8. klassinger og eldre. Det er ønskelig at elevene kommer fra Engebråten, men dersom det er noen fra andre deler av bydelen som ønsker å bidra så er det flott, opplyser Braarud.

LES OGSÅ: Ungdomsrådet fikset gratis treningstilbud. Tre års hardt arbeid bar frukter. Nå er anlegget ferdig

Våren 2018

– Forebyggende barne- og ungdomsenhet er nå i dialog med skolen om å lande en avtale rundt skaterampen, det vil si en avtale rundt drift, sikkerhet og vedlikehold av rampen. Dette må være på plass før vi kan bygge rampen, sier Braarud.

Siden vinteren nærmer seg, og dermed slutten på skatesesongen, vil bydelen bruke høsten og vinteren på rekruttering av ungdommer, samt planlegging og innkjøp.


– Vi setter i gang med bygging av rampen våren 2018, sier Braaud.

Hvis du vil bli med på planlegging og gjennomføring av å bygge ny skateramp på Engebråten, kan du ta kontakt med ungdomskontakt Emilie på tlf. 90811929.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...