Nordre Aker Budstikke

Campingrussen: – Mente vi burde fått medalje for vogna

Sebastian Tangen Olsen, Jens Caspar Hagesæther og Theodor René Carlsen, her avbildet med vogna på Kjelsås, har fått mye oppmerksomhet for prosjektet sitt. Snart bærer det av sted til Lillehammer. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Russecampingvogna fra Kjelsås besto sin første test. Det til tross for at Tryvann- treffet bød på snøvær. I helgen står Lillehammer for tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2016 kl 21:19

KJELSÅS: Før det første Tryvannstreffet fredag 29. april hadde guttene på Shisha Lounge 2016, Theodor René Carlsen, Jens Caspar Hagesæther Scheel og SebastianTangen Olsen, oppgradert vogna med en sofa, funnet under "gis bort" på finn.no. De hadde imidlertid bestemt seg for ikke å ta med vogna til Tryvann, i frykt for hærverk fra medruss.

Her kan du lese vår første omtale av campingrussen, som er årets mest leste sak på Nab.no så langt i år: Kongene av parkeringsplassen!

– En del hardcore russefolk syns du er teit hvis du ikke er på buss. De syns til og med det er teit om man har van, sa guttene til Nordre Aker Budstikke i april.

Med bar i Shisha Lounge 2016. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Spant som et helvete

– Etter en litt slapp og døv dag én på Tryvann, bestemte vi oss for å ta med vogna på lørdag. Jens Caspar kjørte opp med sommerdekk og spant som et helvete, forteller Theodor.


For selv om våren endelig har kommet, skal vi ikke glemme det kraftige snøfallet sist helg. Slik så det ut fredag morgen.

Men vogna kom likevel til slutt opp og guttene koste seg masse, til tross for vinterværet.

Medalje fra vaktene

Frykten for hærverk viste seg heldigvis å være uberettiget.

– Mange medruss ga oss creds for vogna og sto lenge rundt vogna og snakket med oss. Til og med vaktene der mente at vi burde fått medalje for den. Det var veldig deilig å feste litt i snøen på det øverste nivået, for å så få igjen varmen i vogna, sier Theodor.

Klare for Lillehammer

Denne helgen er det landstreff på Lillehammer. Og selvfølgelig skal vogna med dit.


– Vi må få pakket med oss campingstoler, grill og annet som trengs for å overleve i en vogn på én helg, forteller Theodor.

Selvfølgelig har vogna lounge. Nå også en sofa, etter at vi besøkte den i april. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Stor oppmerksomhet for Nordre Aker-russ

Saken om den alternative russefeiringen skulle bli Nordre Aker Budstikkes mest leste sak så langt i 2016. Dermed er det flere enn bare naboene, som har levert flere naboklager på russevorspielene i forkant av russetiden, som har fått med seg den røde russevogna.

Etter omtalen i lokalavisen har både Aftenposten og P4 tatt kontakt med Kjelsås-guttene. Theodor deltok for eksempel i en podcast om russetiden i Aftenposten.

Også guttene på bussen Brinkmanship, som tok et oppgjør med russetiden ved å lage buss på lavbudsjett, dukket opp både på NRK og TV2 etter omtalen i Nordre Aker Budstikke.


Du kan lese mer om hvordan Brinkmanship-guttene lagde bussen sin på lavbudsjett her!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...