ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Da de skulle hente lavvoovnen, var den borte

Her ble utstyret foreviget - på Skar. Foto: UTLÅN

– Dette var veldig kjedelig for oss, og det ble en kald overnattingsopplevelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2021 kl 18:07

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SKAR: Villmarksleir la ut melding i dag på en markagruppe, om en lavvo-ovn som ble borte fra parkeringsplassen på Skar, mellom lokka 14.00 og 18.00 lørdag 6. november.

«Lørdag og søndag arrangerte Villmarksleir en bushcraft-tur for en integreringsbedrift i Oslo. Vi hadde med oss en gruppe innvandrere på overnatting ved Fagervann. Mange av dem var begrenset utstyrt og vi hadde belaget oss på vedfyrt lavvo - men slik gikk det ikke og det ble en kald helg for mange. Lavvo-ovnen ble droppet på gresset ved toalettene rett før grusveien og stiene starter opp mot Nordmarka, sammen med en øksekasteblink og en svart pose med kopper og kar...»

Da de kom tilbake for å hente ovnen og resten av ustyret, var altså ovnen borte. Ovnen med det andre utstyret ble fraktet til Skar av noen andre - utstyret sto noen meter bortenfor toalettet på p-plassen.

– Så skulle vi hente utstyret på p-plassen og møte enda en deltager, og så var ovnen borte. Dette er utrolig skuffende - de som drar til Skar er vel stort sett markabrukere? Vi lurer på hvem som kan ha tatt dette - kanskje har noen tips i saken? Øksekasteblinken og en svart pose med kopper og kar sto igjen. Dette var veldig kjedelig for oss, det ble en kald overnattingsopplevelse. Heldigvis hadde vi ekstra ved som vi bar opp fra parkeringsplassen, og som vi fyrte med. Lavvoen ble satt opp. Vi følger med på steder hvor dette kan selges. Ovnen koster nesten 6000 kroner, sier Adrian Bjørge i Villmarksleir, til Nordre Aker Budstikke.

ANNONSE

Har du tips kan du kontakte Villmarksleir på Facebook, eller Nordre Aker Budstikke.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE