Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

De mener noe mangler på det store grøntområdet

Astrid Moe Eikrem og Ingeborg Briseid Kraft er glade i å trene, og savner utendørs treningsapparater på det populære grøntområdet ved Sagadammen. Foto: PRIVAT

– Jeg brenner for å gjøre fysisk aktivitet utendørs enkelt tilgjengelig, sier coach og treningsveileder Astrid Moe Eikrem, som også har tatt steget inn i politikken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2019 kl 12:10

BREKKEDAMMEN: Hoppla-gjengen trener jevnlig ved Sagadammen ved Akerselva, som er et godt egnet sted for utetrening.

– Men det mangler noe, noe som kan brukes som utendørs treningsapparater, mener Hoppla-trener Astrid Moe Eikrem.

– Oppe på sletta der vi trener er det én benk, noen lekeapparater, og så er det en sandvolleyballbane som vi bruker innimellom til å hoppe og løpe i. Nede ved elva tror jeg det er to benker. På hele området her er det faktisk svært lite benker og bord, med tanke på at dette er et rekreasjonsområde som er veldig mye i bruk.

Hopplagjengen trener mye ved og på grøntområdet ved Sagadammen og Akerselva. Foto: PRIVAT

Bydelsutvalget

Astrid Moe Eikrem stiller til valg i bydelen på Venstres bydelsutvalgsliste. Sammen med partiets toppkandidat til BU, og nåværende nestleder i utvalget, Ingeborg Briseid Kraft, vil hun nå løfte initiativet inn til bydelsutvalget i Nordre Aker.

– Bymiljøetaten er i gang med å ruste opp lekeplassen på området, og det vil derfor være et passende tidspunkt å spille inn ønsket om treningsapparater, sier Kraft.


Hun legger til at de også bør påpeke behovet for flere benker i området.

– Enkelt tilgjengelig

Nedenfor Skibakketrappa, i Gjerdrums vei, har det kommet opp noen treningsstativer:

– Disse er stadig i bruk av folk som jogger i området, studenter og andre. Jeg brenner for å gjøre fysisk aktivitet utendørs enkelt tilgjengelig, slike apparater er et fantastisk tilbud til lavterskeltrening, legger Moe Eikrem til.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...