Nordre Aker Budstikke

De rekker én juletrefest til i dette huset...

Juletrefest på Korsvollhuset, fra tidligere år. Foto: KORSVOLL VEL

For neste år feires nok juletrefesten i annet eller nyere lokale, Korsvollhuset skal snart rives.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.12.2019 kl 10:08

KORSVOLL:Det er store planer på Korsvollbanen, og som Nordre Aker Budstikke har omtalt flere ganger. Ny idrettshall skal på plass, med forsamlingslokale og barnehage.

Søker rammetillatelser

Men først skal det gamle klubb- og forsamlingshuset rives, og rammetillatelse for søknad om riving er datert 9. desember, fra Hille Melbye Arkitekter AS, på vegne av Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Det er også sendt inn søknad om rammetillatelse datert 17. desember til Plan- og bygningsetaten, fra samme arkitektfirma for ny hall, forsamlingslokale og barnehage. Ny bebyggelse i henhold til søknad om rammetillatelsen er på nesten 4000 BRA - her kan du lese den tidligere saken i Nordre Aker Budstikke

Illustrasjon over det nye planlagte bygget på Korsvollbanen. Foto: OSLO KOMMUNE

Juletrefest

Men før huset faller, så skal det holdes juletrefest, onsdag 8. januar, i regi av Korsvoll vel:


– Vi skal gå rundt juletreet, det blir underholdning og kanskje kommer nissen, frister styreleder i vellet, Steinar Bakken, med.

– Det er tredje året på rad arrangementet er i regi av Korsvoll Vel, med rundt 100 deltagere de forrige årene. Innleide Barnas Dag arrangerer det «julenissefaglige» med klovn og musikk. Vi håper å kunne fortsette tradisjonen enten i den nye hallen eller annet forsamlingslokale, legger Bakken til.

Korsvollhuset, og som skal rives i forbindelse med ny hall, forsamlingshus og barnehage på området. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Korsvoll Vels facebookside kan du lese mer om juletrefesten og eventuell påmelding.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...