Nordre Aker Budstikke

Den gamle butikken har blitt helt ny

Coop i Midtoddveien har fått en skikkelig makeover, og butikksjef Sagar Dar er fornøyd. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Bare timer igjen før det åpner her, med kake og kaffe. Og du kan scanne og fikse betalingen for varene dine selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2018 kl 14:49

KJELSÅS: Det har vært butikk i Midtoddveien i alle fall siden 1930-årene.

Den nåværende Coop Prix-butikken i Midtoddveien har vært stengt siden 13. januar. I morgen, torsdag, er det reåpning klokken 10.00, og det inviteres også på kaffe og kake.

Det er hektisk aktivitet både inne og utenfor Coop-butikken når Nordre Aker Budstikke får komme på en liten forhåndstitt. Det jobbes for fullt for å få alt på plass til åpningen.

Driftsleder Kim Normann og butikksjef Sagar Dar i Coop, førstnevnte forteller at det er brukt et tosifret millionbeløp på oppussingen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Sutrer vi for mye over snø og glatt føre? Burde vi be om å bli født også med brodder på bena, ikke bare ski?

Tosifret millionbeløp

– Butikken har blitt noe større, rundt 20 kvadratmeter, men planløsningen er så mye bedre. Vi har brukt et tosifret millionbeløp på oppussingen, sier driftsleder i Coop Norge, Kim Normann, og er enig i at den forrige utgaven av Coop i Midtoddveien ikke var spesielt innbydende.

– Det var en kasse av en butikk, men den fungerte jo.

Nå har det vært en skikkelig total «makeover», alt ser nytt ut.

SE BILDENE: Husker du hvordan det var den gangen Coop var S-laget i Midtoddveien?


Kjelsås S-lag, i krysset Kjelsåsveien/Grefsenveien. Trolig fotografert rundt 1980. (Bildet tilhører Oslo byarkiv, og gjenbrukes ihht. Creative Commons-lisensiering. Se detaljer her.) Foto: UKJENT FOTOGRAF/OSLO BYARKIV

Utvidet sortiment

Butikksjef Sagar Dar forteller:

– Vi vil tilby samme utvalg, men utvalget blir bredere. Blant annet har kjølevarene fått mer plass, og sortimentet er utvidet. Vi satser også mer på vegetarmat.

Det har også kommet på plass en stor frysedisk midt på gulvet innerst i butikken.

Scanne selv

Butikksjefen viser hvordan du selv kan scanne og betale varene dine, det er to selvbetjeningskasser i den nye butikken. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


Men, Coop-butikken får noe som ikke andre butikker i samme område har, nemlig selvbetjeningskasser.

– Ja, her kan du scanne og betale varene dine selv, men det blir jo selvsagt ordinære kasser også, forteller butikksjefen.

Og ikke lur på om de gleder seg til i morgen.

I perioden det har vært stengt, har også post i butikk, vært post i brakke, utenfor selve butikkbygget. Men post i butikk har fått ny plass til venstre, innenfor dørene til Coop-butikken.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...