Nordre Aker Budstikke

Den lille hunden Mia måtte reddes fra tynt isflak

Dramatisk redningsaksjon i Maridalsvannet. Se bildene!

Den lille tibetanske tempelhunden hoppet over murkanten, og ble sittende skjelvende alene på et tynt isflak torsdag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2014 kl 13:04

KJELSÅS: Eier Brit Haslestad var på tur med lille Mia (5), en tibetansk tempelhund. De gikk inn ved Oset, der portene til Maridalsvannet står åpne om vinteren.

- Vi skulle bare leke litt. Plutselig jumpet Mia over murkanten her, og havnet på den tynne isen i hullet. Jeg ble så redd, forteller Brit fra Grefsen.

Fem minutter

- Jeg fikk ringt Brannvesenet. De stilte her på omtrent fem minutter. Nå er jeg bare så glad for at Mia er reddet. Tusen takk til fantastiske brannmenn, sier en lykkelig matmor og en kald og skjelvende, men sikkert også veldig glad Mia, i armene til Brit.

Det ble en rask og spennende redningsaksjon. For da den ene brannmannen fikk ålet seg bortover isen til Mia ble hunden enda mer redd, og løp mot kanten og det åpne vannet ved muren.

Men brannmannen ålet seg videre bortover, og fikk til slutt tak i en noe sinna Mia. Mia ble så løftet opp i armene til en veldig lykkelig matmor.


I sofakroken

- Takk igjen til fantstiske redningsmenn. Men hadde de ikke kommet, så hadde jeg nok hoppet over kanten jeg også. Men bra det ikke ble slik. Nå er det hjem og i sofakroken for oss resten av dagen, sier Brit.

 

Flere saker fra dittOslo:

Slik blir Oslos nye hovedflyplass

Nå blir det buss for trikk i et halvt år her


- For galt om barna ikke skal få spise brunost

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...