ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Hedret Solberg og Nakstad

Erna Solberg fikk utmerkelse av distriktsguvernør Erik K. Normann på Rotary Distrikt 2310s Distriktskonferanse 2021 på Meet Ullevaal. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Rotary benyttet anledningen til å hedre tidligere statsminister Erna Solberg og assisterende helsedirektør Espen Nakstad for innsatsen under pandemien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2021 kl 22:54

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ULLEVÅL: Lørdag arrangerte Rotary distriktskonferanse i konferansesenteret Meet på Ullevaal Stadion. I den anledning deltok blant annet også tidligere statsminister Erna Solberg og assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.

Solberg hadde innlegg om betydningen av frivillig arbeid, mens Nakstad skulle snakke om pandemien.

Erik K. Normann og Erna Solberg. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Rotary benyttet også anledningen til å hedre Solberg og Nakstad for innsatsen under pandemien, de fikk tildelt hver sin Paul Harris Fellow, en pin, som er en utmerkelse i Rotary-systemet.

– Erna Solberg har gjort en fantastisk jobb under pandemien. Paul Harris Fellow er en utmerkelse som deles ut til medlemmer som har gjort en særskilt innsats. Den kan også dels ut til ikke-medlemmer som har gjort en ekstraordinær og særlig samfunnsnyttig innsats, forklarer guvernør i Rotary, distrikt 2319, Erik Kreyberg Normann.

ANNONSE

Espen Nakstad, her under et møte på Storo tidligere i høst. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Han fortsetter:

– Espen Rostrup Nakstad får den for sin eminente jobb som kommunikatør, der han har formidlet sin med faglige kompetanse og trygghet, budskap til hele det norske folk som har gjort at vi alle har lyttet og fulgt rådene med det resultatet at Norge som nasjon og vi som folk har kommet særdeles godt ut av pandemien.

Erna Solberg med distriktsguvernør Erik K. Normann og president i Maridalen Rotary, Bente Kittilsen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE