Nordre Aker Budstikke

Derfor forsvant elsparkesyklene

En elsparkesykkel fra Voi ved Korsvolltoppen barnehage i midten av november. Foto: Christian Fredrik Borg

Endringen var imidlertid ikke varig, og Voi forsikrer at endringer ikke er på grunn av bruksmønsteret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Onsdag morgen var det plustelig ikke lengre mulig å bruke elsparkesyklene fra selskapet Voi utenfor Ring 3.

– Er det endringer fra kommunens side? I så fall veldig alvorlig når kommunen oppfordrer til å unngå kollektivt i pandemien, skrev en leser til Nordre Aker Budstikke.

Onsdag var det ikke mulig å bruke Vois tjenester utenfor Ring 3. Den heltrukne streken i det fargede området viser hvor grensen normalt går. Foto: Voi / skjermbilde

Sjef for Voi i Norge, Christina Moe Gjerde, bekrefter at det ikke er en endring fra kommunen som er grunnen.

– Det er per i dag ikke krav fra kommunen når det kommer til områder for drift, men vi samarbeider tett med kommunen rundt vinterdrift, skriver hun i en e-post til Nordre Aker Budstikke.


– Glatt føre og snø

Hun skriver at det er glatt føre og snø som har gjort at de har stengt området i noen dager. Sonen er nå åpen igjen, ifølge Gjerde.

– Vi følger med på været time for time for å se at føre tillater at vi holder åpent, forsikrer Voi-toppen.

Norgessjef Christina Moe Gjerde i Voi. Foto: Voi

Hun opplyser at det fortsatt er god bruk i hele driftsområdet til selskapet.


– Endringer i sonen er ikke som følge av bruk, men vær og føre. Vi har helårsdekk på syklene og ser at bruken fortsatt er høy. Andelen som reiser på månedskort, er høyere nå.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...