Nordre Aker Budstikke

Det har blitt en del lenger å kjøre fra Solemskogen til Kjelsås

Det graves og jobbes i Myrerskogveien, veldig gamle vannrør skal skiftes ut. Dette bildet er fra tidligere i høst. Foto: OLLE CEDERBRAND

Og andre veien. Men i dag fortalte Vann- og avløpsetaten om en aldri så liten veigla'nyhet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.11.2017 kl 09:34

KJELSÅS: Denne uka fortalte beboere og veilaget i Osebakken - eller Osetbakken - som egentlig er nedersten del av Lachmannsvei, at de stenger veistrekket fra Midtoddveien og opp til Langsetløkka for gjennomkjøring.

Det kan de bestemme, for veien er privat. Her kan du lese hele saken fra tidligere denne uka.

Reaksjoner

Det har kommet reaksjoner på stengingen, blant annet fordi også Myrerskogveien er stengt. Vann- og avløpsetaten skifter ut veldig gamle vannrør på Kjelsås, og som Nordre Aker Budstikke har fortalt om i flere runder.

– I perioden med disse to veiene stengt samtidig vil det bli mye økt trafikk i området Lachmannsvei – Akebakkeskogen – Kjelsåsveien, for at beboere skal komme seg frem til skole og annet på Kjelsås. Økr trafikk vil jo for eksempel skje samtidig med skolestart på morgenen, for elever som skal både til Grefsen, Disen og Kjelsås skoler, skriver en leser til lokalavisa.

Myrerskogveien

Da Myrerskogveien - etter Furukollveien - stengte tidligere i høst, fortalte prosjektleder for rørutskiftingen, Bjørn Vessia, at veien nok ville være stengt lenge.


– Ut fra fremdriftsplanen skal vi være ferdig i Myrerskogveien mot slutten av februar eller mars.
Legger vi på litt tid for eventuelle uforutsette ting vil vi være ferdig i Myrerskogveien i slutten av mars 2018, trodde Vessia.

– Meget god fremdrift

Da lokalavisa er i kontakt med Vessia torsdag, svarer han følgende:

– I Myrerskogveien har fremdriften vært meget god en stund nå fordi det er satt inn flere folk og maskiner som driver på flere steder. Entreprenøren antar at ved årsskiftet, da blir veien åpnet for biltrafikk igjen, forteller prosjektlederen.

Men det kan bli med restriksjoner:

– Det kan bli restriksjoner med hensyn til parkering og gjennomkjøring bare i en retning. Asfaltering blir det ikke før til våren.
 
LES OGSÅ:

 
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...