ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Det kan hende du blir kontaktet av FHI

Folkehelseinstituttet, her representert ved FHI-direktør Camilla Stoltenberg, vil ha svar på koronaspørsmål fra 55.000 nordmenn. Foto: Annika Byrde/NTB

55.000 innbyggere i Agder, Nordland, Vestland og Oslo blir i disse dager bedt om å svare på en koronaundersøkelse av Folkehelseinstituttet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Fylkeshelseundersøkelsen om korona blir dermed gjennomført for tredje gang. Ifølge FHI vil den bli et viktig bidrag for å forstå hvordan pandemihåndteringen har påvirket nordmenn etter gjenåpningen av samfunnet.

Det er tredje gang undersøkelsen blir gjennomført i Agder og Nordland, mens det er andre gang i Oslo og Vestland fylker. Alle som ble invitert til å delta i forrige undersøkelse, blir invitert på nytt denne gangen.

– Resultatene skal blant annet støtte opp under arbeidet mot pandemien, gi viktig informasjon til arbeidet med å motvirke negative konsekvenser og bidra til å bedre den nasjonale beredskapen ved fremtidige pandemier, sier forsker Tony Leino i avdeling for helsefremmende arbeid i Folkehelseinstituttet i en pressemelding.

I den forrige undersøkelsen, som ble tatt opp fra november-desember i fjor, kom det blant annet fram at flere unge sliter med ensomhet og psykiske plager, men at framtidsoptimismen likevel var høy.

Fakta:

  • Disse blir invitert: Personer som er 18 år og eldre, og som bor i Agder, Nordland, Vestland eller Oslo.
  • Deltakerne har fått invitasjon på e-post og SMS, og kan bruke PC, smarttelefon eller nettbrett for å svare.
  • Det tar om lag 20 minutter å fylle ut spørreskjemaet på mobiltelefon, nettbrett eller PC.
  • For å besvare undersøkelsen må man logge inn via ID-porten og bruke BankID eller MinID.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE