Nordre Aker Budstikke

Det kostet mye penger, men blir godt brukt

De nye toalettene ved Sognsvann ble oppført i 2016. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Det nye toalettbygget på Sognsvann sto klart i 2016. Det planlegges også en kafe i området, men det kan gå lenge til det blir en realitet, ifølge Bymiljøetaten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2020 kl 12:17

SOGNSVANN: Toalettbygget på Sognsvann var nytt i 2016, og kostet ifølge Bymiljøetaten 5,6 millioner kroner. Men godt brukt er det.

– Bruken registreres hver gang låsen til et toalett blir låst. Fra mars til august i år er det registrert 117.970 besøkende. Det er 47.710 flere besøkende enn tilsvarende periode i 2019, kan pressekontakt Guro Birkeland i Bymiljøetaten opplyse til Nordre Aker Budstikke.

Kafé

Per i dag er det en kiosk ved Sognsvann. I Behovsplan for idrett og friluftsliv 2021-2030 har Bymiljøetaten spilt inn behov for en markastue og kafé i området, men det er på sikt:

– Bymiljøetaten har fått mange henvendelser fra turgåere som ønsker et kafétilbud på Sognsvann. Et slikt serveringssted kan bli et hyggelig sted for ett enkelt måltid og samtidig bli en god sosial møteplass. Vi har lagt inn dette i etatens forslag til behovsmelding for idrett og friluftsliv. Forslaget er ikke prioritert i den første fireårsperioden og det foreligger ingen finansiering. Det er ikke startet noen form for prosjektering og har ikke avklart hverken plassering eller størrelse, så en gjennomføring av et slikt prosjekt ligger i beste fall mange år fram i tid, sier Birkeland videre.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...