Nordre Aker Budstikke

Dette er en historisk Høyre-delegasjon

Høyredelegasjonen: Sammen med statsmnister Erna Solberg (nummer tre fra venstre), er Nordre Aker-delegasjonen ved (f.v.) statssekretær Lisbeth Normann, stortingsrepresentant Kristin Vinje, statsråd Vidar Helgesen, byråd Bård Folke Fredriksen, bystyregruppelder Øystein Sundelin, BU-lederkandidat Per H. Christiansen, bystyrerepresentant Kristoffer Gustavsen. Foto: HØYRE/PRIVAT

Med sju representanter fra Nordre Aker på Høyres landsmøte, som startet fredag, er det satt historisk rekord.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2015 kl 20:05

GARDERMOEN/NORDRE AKER: – Vi har aldri før vært så mange fra Nordre Aker på landsmøtet til Høyre! sier Bård Folke Fredriksen, Kjelsås-mann og byråd for byutvikling.

– Det betyr at politikere i vår bydel og vår by får en unik mulighet til å få kunnskap om den nasjonale politikken og hvordan det påvirker oss i Oslo og Nordre Aker, sier han.

Høyres landsmøte arrangeres på Clarion Hotell Oslo Airport i helgen. Nordre Aker er representert med sju delegater.

Disse er

  • Kristin Vinje, stortingsrepresentant fra Korsvoll
  • Lisbeth Normann, statssekretær fra Kjelsås
  • Vidar Helgesen, statsråd ved statsministerens kontor, fra Ullevål hageby
  • Øystein Sundelin, gruppeleder i Oslo Bystyre, fra Ullevål hageby
  • Bård Folke Fredriksen, byråd for byutvikling, fra Kjelsås
  • Per H. Christiansen, bydelsutvalglederkandidat fra Tåsen
  • Kristoffer Gustavsen, bystyrerepresentant fra Grefsen

– En god skole er viktigst

– Vi må sette Oslos og Nordre Akers utfordringer på dagsorden foran hele regjeringen, sier Kristin Vinje, som mener særlig ett tema er viktig å fokusere på.

– Det aller viktigste vi kan bidra med er en god skole som gjør at alle kan oppleve følelsen av å mestre og kjenne gleden av å lykkes. Det er den beste næringspolitikk, den beste sosialpolitikk og den beste integreringspolitikk. På landsmøtet treffer vi hele Høyrefamilien på et brett, og det er en glimrende anledning til å diskutere politikk og knytte kontakter. Nordre Aker er for tiden godt representert i regjering, storting, bystyret og byrådet, det er historisk! sier Kristin Vinje.

Unge Høyre satser på yrkesfag

Kristoffer Gustavsen er i Unge Høyres delegasjon, og også han slår et slag for utdanning.

– Vi har valgt å satse på yrkesfag under dette landsmøte, og slik det ser ut nå får vi behandlet unge Høyres resolusjon om yrkesfag. Vi må utvikle yrkesfagene. Øke lærlingtilskuddet slik at det utgjør en skoleplass, flere muligheter for Vekslingsmodellen, flere fagarbeidere inn i undervisningen og mye mer. Skolen er ikke bare teori og studiespesialisering, det er også gode fagfolk, sier Gustavsen.


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...