Nordre Aker Budstikke

– Dette «tråkket» er viktig for mange

Makeover av gangveien er nå vedtatt i bydelsutvalget. Foto: NORDRE AKER SV

– På tide at det oppgraderes, så det blir mer fremkommelig, trygt og trivelig å gå her, sier SVs Heidi Rømming, som tok saken til Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2017 kl 09:00

KRINGSJÅ: For torsdag var det igjen bydelsutvalgsmøte - lokalpolitisk møte hvor månedens saker blir tatt opp, diskutert og stemt over.

Og SV og Heidi Rømming hadde en ekstrasak på blokka torsdag kveld.

Mange bruker «tråkket»

– Dette «tråkket» det er snakk om brukes kanskje av noen hundre gjennomsnittlig per dag. En oppgradering vil gjøre veien mer fremkommelig, trygg og trivelig, sier Rømming .

– Det er ønsket politikk at flere velger å gå, sykle og reise kollektivt. Da er det viktig at vi legger best mulig til rette for det. Det er sikkert mange slike steder i bydelen som kunne ha godt av et ansiktsløft. Dersom vi ønsker at flere skal ta beina fatt, er det nok smart å rette fokus på smett, snarveier og gjengrodde stier, sier Rømming.

Heidi Rømming (SV). Foto: NORDRE AKER SV


LES OGSÅ: Denne skolen har vært nærmest rammet av et meteorittfall

Veien lenger

Fra forslaget står det videre følgende:

– Etter ferdigstillelse av nye studentboliger ved Sognsveien på Kringsjå, er veien til T-banestasjonen blitt lenger for mange. Mellom Sognsveien og T - banen - forbi SIO- barnehagen Frydenhaug - er det et mye brukt «tråkk» opp til stasjonen.

– Her blir det gjørmete når det regner og isete og glatt når det er kaldt, men det er korteste veien til T- banen fra de tre skolene Nordberg, Kringsjå og Elverhøy samt for alle andre trafikanter som kommer sør og vestfra, og med et økt antall studenter vil «tråkket» bli ytterligere benyttet.

Denne turveien, jobb - og skolevei, bør rustes opp, foreslo SV. Foto: SV NORDRE AKER

Forslag til vedtak:

– Nordre Aker Bydelsutvalg ber Bymiljøtaten, eventuelt i samarbeid med SIO og Ruter om å opparbeide en tilfredsstillende gangvei/ trapp fra oppmerket gangfelt over Sognsveien ved Nordberg skole, forbi Frydenhaug barnehage og opp til gangveien ved Kringsjå T - banestasjon.

Og Heidi Rømming fikk fullt gjennomslag for forslaget i bydelsutvalget - enstemmig vedtatt.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...