Nordre Aker Budstikke

Disse flytter inn i Torgbygget

Torgbygget har gjennomgått en total makeover, og fasaden har fått et helt nytt uttrykk. Foto: MAREN D. SUNDT

Nå er det klart hvilke servicetilbud som blir å finne på Gullhaug torg når Torgbygget endelig står ferdig til høsten. Det blir flere nye spisesteder og kafeer, og Vinmonopolet flytter inn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2016 kl 15:54

NYDALEN: Gullhaug torg, sentrum av Nydalen, har vært en byggeplass det siste året. Torgbygget har fått ny fasade og blitt kraftig oppgradert også på innsiden.

Også Nydalen t-banestasjon oppgraderes, og her kan du lese om hvorfor stasjonen, som skulle vært ferdig til 1. april, nå har blitt forsinket.

Nye tilbud i Torgbygget

Før jul var alle de viktigste leiekontraktene for forretningsdelen av Torgbygget på plass, opplyser Avantor til Nordre Aker Budstikke.

Tidligere har vi kunne fortelle at Vinmonopolet åpner filial i Nydalen, og at det etableres en restaurant med om lag 100 sitteplasser inne, og 150 sitteplasser med uteeservering ned mot Akerselva. Konseptet er asiatisk crossover, og restauranten får navnet Xeast.

Plan underetasje:

 • Tåsen Blomster


Plan 1:

 • Joe & the juice
 • Narvesen
 • Baker Hansen
 • Salateriet
 • X-east (restaurant)
 • Vinmonopolet
 • Parfyme
 • Coop Mega

Plan 2:

 • Tannlege
 • Gjensidige forsikring
 • Godt Brød
 • Auster frisør

Torgbygget på Gullhaug torg, slik det så ut fram til på begynnelsen av fjoråret. Foto: AVANTOR

Tidligere har det vært jobbet mot å ferdigstille Torgbygget i løpet av våren eller forsommeren. Nå er det imidlertid mer realistisk at alt er klart like over sommeren.

– En del arealer på plan 1 kan tenkes åpnet før ferien, men «grand opening» planlegges i månedskiftet august/september. Da regner vi med at alle forretningsarealene er åpnet og i full drift, sier Terje Løvold i Avantor.


Dette er imidlertid ikke alt som er nytt i Nydalen i år. Tvers over elva, i Nydalsveien 28, åpner aktivitetssenteret Fangene på Fortet. Det har opplevd enorm interesse fra publikum lenge før åpning 4. mars.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...