ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Serveringsstedet skal ikke bare være en «sukkerbombe»

Kunal Pandey sammen med ansatt Ayana Kawakami. Foto: Cecilie Sunde Lien

Drifter Kunal Pandey forteller at de har endret konseptet litt etter etterspørsel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2021 kl 08:31

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

DISEN: Nyinnflyttede Banarsi har tatt over lokalene i Lettvintveien 39, med inngang fra Grefsenveien, og hvor Grefsen Hudpleie tidligere holdt til. Det fristes med «unike konditorivarer og sjokolade».

Drifter Kunal Pandey sier til Nordre Aker Budstikke at han er veldig fornøyd med lokalene, flere naboer har stukket innom og ønsket dem velkommen - noen også med blomster i hånda.

– Vi er veldig takknemlige for at gårdeier valgte oss, for det var mange i kø for å få dette lokalet. Det er et fint sted for folk å komme innom på vei til, eller tilbake, fra jobb eller skole, mener Pandey.

17.juli flyttet Banarsi inn i lokalene på Disen. Foto: Cecilie Sunde Lien

Endret konseptet

I utgangspunktet ønsket Banarsi å endre inntrykket av at indiske konditorier er en «sukkerbombe». Etter å ha overtatt lokalene merket de at målgruppen også hadde andre behov:

ANNONSE

– De lokale ønsker også påsmurt, lunsj, klassiske kaker og konditorvarer. Fordi vi har ulike målgrupper endret vi litt konseptet vårt.

I tillegg til lunsjtilbud, tilbyr de også «internasjonale delikatesser».

Banarsi har også valgt å rette seg mot studenter:

– For studenter, som ofte har lite penger, er det viktig å få i seg rimelig og sunn mat, sier Pandey.

Pandey mimrer fra da han selv var student og syntes det var vanskelig å ha råd til sunne måltider.

ANNONSE

– Derfor har vi valgt å rette oss mot studentene og tilbyr blant annet rimelige ferske og hjemmelagde vegetarretter, frister Pandey.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE