Nordre Aker Budstikke

Disse fem kjemper om å bli assisterende rektor

Kringsjå skole søker ny assisterende rektor. Her stort gjesteoppbud da nybygget Superkuben, der Elverhøy skole og Kringsjå-elever skal holde til, åpnet i 2016. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

– Vi skal finne den beste assisterende rektoren for Kringsjå skole. Det er jeg ikke i tvil om! sier rektor Jannicke Eriksdatter Argren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Fristen for å søke på stillingen utløp nylig.

Totalt er det fem søkere til jobben. Av disse er tre kvinner og fem menn.

Kringsjå skole har rundt 420 elever fordelt på 1.-7. trinn. Det er også en byomfattende spesialgruppe for elever med autismespekterforstyrrelser på skolen.

Rektor Jannicke Eriksdatter Argren ber i utlysningen av stillingen om at søkerne skal sende henne en video. I den vil hun at kandidatene skal presentere seg selv, snakke om sin bakgrunn og hvorfor den ønsker å jobbe på Kringsjå skole.

Se hele søkerlista lenger ned i saken!


Kringsjå skole ligger ikke langt unna Sognsvann og Nordmarka.

Oppfølging og utvikling

Den nye assisterende rektoren skal jobbe med ledelse av skolen i samsvar med føringer fra Oslo kommune og Utdanningsetaten. Den vil bli rektors stedfortreder og skal arbeide med pedagogisk utviklingsarbeid og skoleutvikling for hele skolen og AKS, ifølge stillingsutlyselsen.

Blant arbeidsoppgavene er også resultatanalyse og oppfølging, oppfølging av elever og foresatte og ledelse av ansattes læring og utvikling.

Videre vil den assisterende rektoren veilede og følge opp de ansatte på trinnene den har ansvar for, kommer det frem i utlyselsen.

Inspektører og undervisere

Alle søkerne er bosatt i Oslo.


Nåværende undervisningsinspektør på Skøyen skole, Thea Stensrud Bakken, er en av søkerne til stillingen. 37-åringen er registrert bosatt på Berg.

Henrik Wettre Holthe, som har vært vært tilsatt i et vikariat som undervisningsinspektør på Trosterud skole, ønsker også å kapre jobben.

To av de andre søkerne er henholdvis lektor og lærer.

– Skal finnes beste!

Rektor Eriksdatter Argren sier til Nordre Aker Budstikke at hun synes fem søkere er bra.

– Kringsjå skole er en attraktiv arbeidsplass, noe som gir meg som rektor et godt utgangspunkt for å ansette en dyktig assisterende rektor, sier hun.


Og legger til:

– Vi begynner med intervju fortløpende nå og satser på en ansettelse før måneden er omme.

Rektor på Kringsjå skole, Jannicke Eriksdatter Argren, ved en tidligere anledning. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Når den nye assisterende rektoren vil ha oppstart, avhenger av oppsigelsestid hos nåværende arbeidsgiver.

– Vi skal finne den beste assisterende rektoren for Kringsjå skole. Det er jeg ikke i tvil om!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...