ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Grefsen-saken:

Dømt for drap

Oslo Tingrett, og hvor det i dag falt dom i Grefsen-saken. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Kvinnen ble dømt til 13.5 års fengsel for drap på ektemannen, på Grefsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2018 kl 20:18

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke har tidligere flere ganger omtalt hendelsen i Nordhagaveien, i juli i fjor.

– Det ble pågrepet en kvinne på stedet, som nå er siktet for drap. Avdøde er hennes ektemann, og de bor på samme adresse, sa fungerende leder for seksjonen for alvorlig kriminalitet i Oslopolitiet, Kjetil Moen, på en pressekonferanse på Politihuset i juli i fjor - les her tidligere sak i lokalavisa.

Ba om besøksforbud

Kvinnen er tidligere ikke straffet, men hadde ifølge VG ved to tidligere anledninger bedt om besøksforbud for ektemannen som hun er siktet for å ha drept. Begge gangene har begjæringen blitt trukket før den er blitt behandlet i retten.

Kvinnens to tenåringssønner var til stede i leiligheten, og det var en av dem som varslet politiet om knivstikkingen rundt klokken 23.30 denne tirsdagskvelden, ifølge VG.

Dommen

TV2 referer i dag fra saken, kvinnen er nå dømt til 13.5 års fengsel for drap.

ANNONSE

– Vi kommer til å anke dommen til lagmannsretten. Min klient mener at hun har handlet i nødverge og at tingretten har vurdert bevisene feil når de dømmer henne for drap, sier Thomas Øiseth.

– Han forsvarer den 51 år gamle kvinnen som fredag ble dømt til 13,5 års fengsel for å ha drept ektemannen sin på Grefsen i Oslo. Ektemannen, som var i 30-årene, ble påført to stikk: Ett i halsen og et i brystet. - les hele saken her på tv2.no.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE