Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Drømmen til Zahra er oppfylt – på Grefsen

Munaf Abulhal, som etterhvert skal jobbe i kaffen, her sammen med eier av Kaffehuset Brent, Zahra Rahini, bak disken i kafeen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

- Det var en drøm å drive min egen kafe, sier Zahra Rahini (24). Nylig åpnet hun Kaffehuset Brent.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 02:07

GREFSEN: I fjor høst stengte den populære kafeen på Grefsenplatået. Mange lurte på hva som kom til å skje fremover, og mange ble nok veldig glade da de så at kafeen igjen var åpnet, i forrige uke.

Det er Zahra Rahini (24), opprinnelig fra Bulgaria, som har overtatt driften. Hun er selv lokal og bor i bydelen med familien, ektemann og en liten sønn. Mannen driver også butikk i Oslo.

En drøm

Hun forteller at hun er både kokk og barista. I tillegg til at hun har jobbet på kafe, helt siden hun var 16 år gammel.

- Det var en drøm å drive min egen kafe. Nå er jeg her, og jeg håper at folk blir fornøyde med kafeen. Det er veldig viktig for meg å gi kundene en unik opplevelse i Kaffehuset Brent, sier Zahra.

Hun forteller at det blir noen endringer, fra den tidligere kafedriften.

LES OGSÅ: Bydelsdirektørens opfordring: Nordre Aker Budstikke er ikke død!

Større utvalg

- Nå er vi helt i oppstarten, men etterhvert vil det bli et større matutvalg. Blant annet salater. All mat skal lages “fra bunnen”. Vi ordner også take away, hvis noen ønsker det, sier Zahra.

Kafeen skal ha åpent fra 08.00 til 18.00 på hverdager, og fra 10.00 til 16.00/1700 i helgene.

Tatt veldig godt imot

- Vi har blitt tatt veldig godt imot av de kundene som har vært innom så lang, mange er kjempeglade for at kafeen har åpnet igjen. Jeg gleder meg virkelig til å drive her, sier Zahra.

Meld deg på Nordre Ake Budstikkes nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...