Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Ekstraordinær service gjør det bedre å gi enn å få

Rune Fagermo er daglig leder på Tilbords Ullevaal.

Tilbords-gjengen ved AMFI Ullevaal vet nøyaktig hva som er den perfekte julegaven fra deg (og dine)! Her er de beste julegavetipsene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.12.2017 kl 17:11

AMFI ULLEVAAL: – Vi veileder mer enn gjerne til å finne de riktige gavene. Vi blir oppfattet for å gi god service i lys av alle tilbakemeldingene. Vi ble kåret til Årets nykommer på AMFI Ullevaal i 2015, sier den stolte, daglige lederen ved Tilbords – Rune Fagermo – i den hektiske førjulsstria.

Pent dekorert

Den imøtekommende bodøværingen har innredet forretningen på AMFI Ullevaal stilfullt i julens farger.

Det bugner av julegaver i butikken til Rune Fagermo på Ullevaal.

– Hvis du skal trekke frem de beste julegavetipsene, hva foreslår du da?

– Da vil jeg trekke frem Georg Jensen sine ting: Vi har flere produkter på tilbud: blant annet lysestake, skål og brødkurv, sier Fagermo før han nærmest på triumferende vis løfter en skinnende kjele.


– Så har vi også den populære pinnekjøttgryta til 799, kroner nå før jul. Den er stor, med rist. Det er mange som har besøk av storfamilien i forbindelse med jul, og her har de en kjele (19 l) som du kan koke mye kjøtt i, forteller Rune.

Hos Tilbords finner du også det du trenger for å invitere naboen på kaffe, eller om du for eksempel ønsker å imponere med fine bordoppdekninger.

– Jeg synes vi dekker kundenes behov her på Ullevaal. Vi er en butikk der du kan kjøpe gaver, og veldig mange gjør det, sier Rune.

Se flere gavetips her:

Siden 2014

Ikke bare er han sjef, men også eier av Tilbords-butikken. I over 30 år har han dyrket forretningslivet.

– Vi åpnet denne butikken i november 2014, sier han under taket på forretningen som selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter.

Med et imøtekommende blikk snakker den daglige lederen blant annet også om alle kjendisene som regelmessig legger turen innom butikken på AMFI Ullevaal.

Butikk for hvermansen (og kjendiser)

Senest denne uken besøkte en av landets største skistjerner forretningen, og gikk ut av døren med en pakke under armen.


– Men hvorfor skal også Ola og Kari Nordmann legge turen innom deg?

– Kunder har savnet en forretning av dette slaget, der de får kjøpt gaver som interiør og ting til kjøkkenet. Vi er blitt populære her på Ullevaal fordi vi setter kunden i fokus og yter god service, sier Rune.

LES OGSÅ:

Årets julegaver: Se boktipsene fra ARK Ullevaal

Få julegaveinspirasjon fra Eplehuset på Ullevaal!


Tilbords på AMFI Ullevaal.

LES MER PÅ TILBORDS NETTSIDER

SE AMFI ULLEVAALS NETTSIDER HER!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...