Nordre Aker Budstikke

Elgpåkjørsel i Maridalen

Bilen og elgen fikk skader. Foto: Peter Mikkelson/Leserfoto

Det har vært sammenstøt mellom elg og bil i Maridalen søndag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2016 kl 17:26

MARIDALEN: Vitne forteller om elgpåkjørsel i Maridalen, ikke langt unna Maridalen kirke. Elgen skal ha haltet inn i skogen, viltnemda leter nå etter elgen.

LES OGSÅ: Lyn-talent imponerte i England

Viltnemda

Operasjonssentralen ved Oslo Politidistrikt forteller at de har fått melding om sammenstøtet.

– Vi er ikke på stedet, men viltnemda har blitt varslet. En elg blitt påkjørt, og løp videre inn i skogen. Etter det vi har erfart, havnet elgen på panseret - så sjansen for at den er skadd er stor, ifølge Tor Gulbrandsen, operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt.

Nordre Aker Budstikke har tidligere også skrevet om mye elg i Maridalen, og om folk som ikke melder ifra om dyrepåkjørsler - les hele saken her.


LES OGSÅ: Obs! Skal du til Storo kan du havne i Holmenkollen

Skader

Gulbrandsen fortsetter.

LES OGSÅ: Se elgen slurper i seg veisaltet i Maridalen.

– Bilen fikk endel skader, fordi elgen har falt over panseret og knuste ruten. Bilen er kjørbar så bilisten har kjørt videre. Det er ingen personskade, sier Gulbrandsen.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...