ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

«En slags legetjenestenes svar på frisørkjeden Cutters»

Dr. Dropin planlegger utvidelse, til Ullevål, forteller Daniel Sørli (bildet) til dn.no. Foto: JANINA LAURITSEN/ARKIV SAGENE AVIS

Om ikke så veldig lenge etablerer de seg i Nordre Aker også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2019 kl 08:54

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ULLEVÅL: Tidligere har Sagene Avis omtalt etableringen av Dr. Dropin i Bydel Sagene:

— Det finnes folk som føler seg misforstått og ignorert hos legen, vi prøver å gjøre det stikk motsatte her, sa daglig leder av Dr. Dropin, Daniel Sørli, til lokalavisa i Bydel Sagene.

— Vi prøver å ha fokus på pasientene og at de ikke skal vente for lenge på oss. Det er unødvendig bruk av tid, sier lege og daglig leder av nye Dr. Dropin, Daniel Sørli.

Sender SMS

Klinikken åpnet på Torshov, i slutten av mai i fjor:

— Hvis det er mange pasienter blir det jo ventetid. Men på grunn av online-bestilling kan man vente der man vil, så sender vi ut sms når det nærmer seg din tur. Normert tid inne hos legen er 25 minutter. Vi er rause med tiden og noen bruker mer eller mindre tid, det kommer an på hva det gjelder. Man kan også forhåndsbestille time hvis man vil det.

ANNONSE

— Det finnes folk som føler seg misforstått og ignorert når de kommer til fastlegen. Vi prøver å gjøre det stikk motsatte her. Vi ønsker å være en hjelp som samarbeider med fastlegen der det er naturlig, som ved alvorlig sykdom - her kan du lese hele den tidligere saken fra Sagene Avis.

LES OGSÅ: Må flytte postkontoret, men vet ikke hvor...

Ullevål

I sak i Dagens Næringsliv, om legetjenesten, fra torsdag, omtaler avisen konseptet på følgende måte: «En slags legetjenestenes svar på frisørkjeden Cutters». Det fortelles videre at bare siden i fjor sommer, er antall klinikker doblet.

Nå har de syv klinikker i drift, mens to til er underveis, ifølge gründer og daglig leder Daniel Sørli.

– Ullevaal stadion og Trondheim er de to neste klinikkene som skal åpnes, sier Sørli, til dn.no - her kan du lese hele saken.

ANNONSE

Til høsten

Sørli forteller til Nordre Aker Budstikke, fredag:

– Det stemmer at vi skal åpne klinikk på Ullevål stadion. Vi har allerede inngått avtale med utleier, men vi skal ikke begynne å bygge før mot høsten 2019. Det er fordi lokalet er i bruk nå, er det Sørli kommenterer om hvor på stadion de skal åpne.

Hva med sammenligningen til frisørkjeden Cutters?

– Vi forsøker å gjøre det enkelt for folk å få hjelp når de selv ønsker det, til en lav forutsigbar pris. Samtidig er det krevende å levere en ansvarlig helsetjeneste, det er mindre som kan gå galt når man klipper håret till folk, avslutter Sørli.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE