Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Endelig tilbake i skolegården

Dypt savnet: Klatrestativet på Kjelsås skole.

Overrekkelse: Mandag åpnet klatrestativet, her Undervisningsbyggs representant og rektor Mette Rasmussen. FOTO: Magnus Køber

Dypt savnet: Klatrestativet på Kjelsås skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2013 kl 14:48

KJELSÅS: Høsten 2012 sto «nye» Kjelsås skole ferdig - rehabilitert og utbygget. Elevene flyttet inn på den nye skolen, men det var noe som manglet; Det gamle klatrestativet var borte, det ble fjernet i forbindelse med byggearbeidene.

Etter det avisen kjenner til, tok foreldrearbeidsutvalget (FAU) tak i saken. Etter noe frem og tilbake, så kom til slutt gladmeldingen om at det ville bli satt på plass et nytt klatrestativ på skolen.

Dette ble mulig ved et spleiselag mellom Undervisningsbygg, foreldrearbeidsutvalget (FAU) og bydel Nordre Aker.

Spleiselag

Undervisningsbygg kan fortelle at klatrestativet har kostet 1,2 millioner kroner.

- En million kroner er belastet det opprinnelige byggeprosjektet. Oppføring, montering, grunnarbeider og å bygge et sikkert underlag inngår i prisen, kan informasjonsansvarlig i Undervisningsbygg, Marit Thorsen, fortelle.

Videre bidro FAU med kroner 250.000, også inkludert kroner 80.000,- i støtte fra bydel Nordre Aker.

- Like bra som det gamle

Det var nok mange veldig glade barn som kunne ta i bruk det nye klatrestativet på skolen, ryktene går om «kø» av elever som vil klatre og ha det gøy. Som Sondre Nesheim Køber (8), fra fjerde trinn.

- Jeg savnet klatrestativet veldig mye, da skolen åpnet igjen etter byggingen. Så bra at vi fikk et nytt ett. Dette er like kult som det gamle. Man blir litt sliten av å henge rundt i spindelveven med armene, men det er jo veldig gøy også, ifølge Sondre, som ellers synes Kjelsås skole er en fin skole å gå på.

Fadder

- Jeg trives her på skolen. Gym er jo veldig gøy, og så liker jeg jo å leke i friminuttene. Og nå er vi på fjerde trinnet faddere for de på første trinnet. Jeg er fadder for en gutt, det er veldig fint å være fadder, synes Sondre.

Til glede for alle

Rektor Mette Rasmussen er også glad for at et nytt klatrestativ er på plass.

- Siden vi flyttet inn i vårt nye/rehabiliterte skolebygg har elevene savnet et klatrestativ. Foreldrene ved Kjelsås skole engasjerte seg i saken, og sammen med Undervisningsbygg og bydel Nordre Aker har klatrestativet blitt en realitet til glede for alle. Vi takker alle som har engasjert seg og gjort dette mulig, sier Rasmussen.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...