Nordre Aker Budstikke

Enorm interesse for de nye leilighetene

Det blir annerledes i fremtiden langs Frysjaveien. Foto: A-LAB arkitekter/Oxivisuals

Flere tusen har allerede meldt sin interesse, før ett eneste spadetak er tatt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2017 kl 21:00

FRYSJAPARKEN: – Planen er å transformere dagens eldre næringseiendommen til et nytt bolig- og nærområde. Området er planlagt vitalisert med utadrettet næring i første etasje, i form av butikker, cafeer og lignende, har Petter Bay Braathen, prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom AS, tidligere uttalt i Nordre Aker Budstikke.

– Fra og med andreetasje, er det planlagt leiligheter i varierte størrelser. Boliger for nyetablerere, småbarnsforeldre, den sporty og eldre. Bebyggelsen skal "luftes" ut med grønne parkdrag, grønne bakgårder og takterrasser.

Første utbyggingstrinn

Området Stor-Oslo Eiendom og Frysjaparken skal bygge ut omfatter adressene Frysjaveien 40 og 42, og Kjelsåsveien 172, og er første utbyggingstrinn. Med på eiersiden er også OBOS, og som bistår eiendomsselskapet i salgs- og kjøpsprosessen.

LES MER OM PLANENE OG DEN POLITISKE BEHANDLINGEN AV OMRÅDET HER

Kan være det blir trangt om plassen inne i visningshuset i Frysjaveien på søndag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Visningssenteret

Det lille nye huset i Frysjaveien er altså første skritt på vei mot de første leilighetene og nye Frysjaparken, der utvikleren håper å bygge 900 nye leiligheter.

Åpning av visningssenteret skjer søndag 2. april, klokken 12.00 - 14.00. Men det kan fort bli trangt om plassen. Fordi det allerede er en enorm forhåndsinteresse for de nye leilighetene.

– Vi har per i dag 4300 registrerte interessenter på prosjektet. Dette er unike interessenter som har bedt om å bli holdt oppdatert om Frysjaparken, forteller prosjektselger Jenny Nicoline Olsen til Nordre Aker Budstikke.

Og det før leilighetene ble annonsert i de vanlige kanalene.

Ansiennitet først

Salgsstart er planlagt til 27. april.

– Det er faste priser. Leilighetene selges etter ansiennitet i OBOS. Etter dette er det «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder, sier Olsen videre.

Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS legger til at de også selvfølgelig er veldig fornøyde med den store forhåndsinteressen for de kommende leilighetene.

– Nærheten til Nordmarka, Akerselva og byen byr på unike kvaliteter, som favner bredt.
Det er mange eneboliger og rekkehus i området, og et underskudd på leiligheter, avslutter Braathen.


LES OGSÅ: Frysjautbyggingen: Politikere - hva med kollektivtrafikken?

1500 - 2000 nye boliger

Resten av utviklingsområdet på Frysja, som også skal omgjøres fra industri til bolig, er det Nordre Aker Eiendom AS og Frysja Møllergruppen Eiendom AS som eier. Til sammen vil Frysja-området kunne gi 1500 til 2000 nye boliger, anslår Plan- og bygningsetaten.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...