ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Enorm interesse for vertskapsjobb

Markastua Kikut er populær sommer som vinter. Nå søker Skiforeningen etter nytt vertskap til stedet. Foto: Christian Fredrik Borg (Arkivfoto)

Allerede en halv måned før søknadsfristen opplever Skiforeningen stor interesse for jobben. Snart skal det avholdes visning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDMARKA: – Det har vært enorm respons siden det ble kjent at Ane og Knut Arne skulle gi seg på Kikutstua, erklærer prosjektleder Lars Gurandsrud i Skiforeningen.

Ane Moe og Knut Arne Løite har i 25 år servert vafler, bakt kaker og laget varm kakao i Nordmarka. De har bestemt seg for å slippe til nye krefter, og Skiforeningen jobber derfor med å finne nytt vertskap til markastua.

– Etter at annonsen ble publisert har vi mottatt veldig mange henvendelser og får fortløpende påmeldinger til visningen, som av den grunn vil måtte gjennomføres i flere puljer, forteller Gurandsrud.

Visningen er opprinnelig satt opp onsdag i neste uke, men søknadsfristen er først 31. januar.

ANNONSE

Forventer mange søkere

Stillingsutlysningen ble lagt ut på Finn 20. desember. Skiforeningen skriver i den at de ønsker et «initiativrikt, selvstendig og engasjert vertskap med hjerte for Marka».

– Hva synes dere om interessen så langt?

– Vi er svært fornøyde med interessen og forventer å få inn et stort antall søknader fra godt kvalifiserte søkere, sier prosjektlederen, som ikke kan oppgi noen tall foreløpig.

Skiforeningen vil gå gjennom søknadene etter fristen 31. januar. Aktuelle kandidater vil også bli innkalt til intervju.

ANNONSE

– Hvis alt går etter planen, har vi det klart i løpet av februar. Ane og Knut-Arne er imidlertid vertskap ut juni, så oppstarten for nytt vertskap vil bli etter det, opplyser Gurandsrud.

Kikutstua ligger idyllisk til ved nordenden av Bjørnsjøen i Nordmarka, drøyt tolv kilometer i rett luftlinje fra Sognsvann.

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE