Nordre Aker Budstikke

Er det virkelig mulig å bare la hundebæsjen ligge igjen på fotballbanen?

Hundebæsj, midt på kunstgresset på Grefsen Stadion. Foto: PRIVAT

Ja, tydeligvis.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2016 kl 17:58

KJELSÅS: Påskeaften fortalte Nordre Aker Budstikke om turgåer med hund, som gikk innom Myra. Der var det et lite hyggelig syn som møtte turgåeren, overfull søplekasse, med hundebæsjposer på lokket og rundt søplekassen.

Sånn så det ut i Myra på påskeaften. Foto: PRIVAT

Myra har inngang både fra Midtoddveien og Myrerveien.

LES OGSÅ: Hvilken mamma eller pappa gidder å kjøre rundt?

– Sjokkert

– Jeg ble nesten sjokkert, det så rett og slett helt for jævlig ut. Hundeposer og søppel i massevis ved fotballbanen, fortalte turgåeren til avisen.


– Greit at søplekassen burde vært tømt, men likevel synes jeg det er utrolig at hundeeierne bare kaster posen utenfor søplekassen, fordi det er fullt oppi. Da er det vel bedre å ta med hundeposen til neste ledige søplekasse? ifølge turgåeren og hundeeieren - les hele saken her.

Nordre Aker Budstikke har sjekket ut saken, og det viser seg at det ikke er kommunens søppelkasse som står i Myra, men derimot Kjelsås ILs kasse.

LES OGSÅ: Snart slutt på moroa!

Kjelsås IL

– Det er vårt ansvar å tømme denne søppelkassen og det gjør vi også gjennom fotballsesongen, forteller fotballsjef Dag Halvorsen i laget.

Fotballsjef i Kjelsås IL, Dag Halvorsen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE


Han fortsetter.

– Fra midten av oktober og frem til midten av april har vi ingen aktivitet i Myra og derfor har vi heller ikke rutiner for tømming av søppel der i vinterhalvåret. Søppelkassen vil bli fjernet frem til vi starter opp igjen med kamper i barnefotballen i slutten av april.

LES OGSÅ: Her var det innbrudd i påsken

– Ikke ment for hundeeiere

– Denne søppelkassen er ikke ment for hundeeiere, men for de som er i Myra i forbindelse med fotballaktivitet. Kunstgress er heller ikke luftegård for hunder, understreker fotballsjefen.

For det skjer faktisk, at hunder gjør fra seg på kunstgresset, som på bilde fra Grefsen Stadion - hjemmebanen til Kjelsås IL og Kjelsås Fotball. Nesten så man på vegne av alle hundeiere bare får håpe på at dette var fra en hund som hadde stukket av fra eieren.


Nordre Aker Budstikke har også tidligere sett det samme på kunstgresset i Myra.

Myra - kunstgresset mellom Myrerveien og Midtoddveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...