Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Er Kanwal (54) landets mest allsidige Narvesen-kjøpmann?

Kanwal Agnihotri, kjøpmann på Narvesen Ullevaal stadion, har en svært allsidig bakgrunn.

Drømmene ledet ham til Norge fra India på 80-tallet, men lite visste Kanwal Agnihotri at den etter hvert brede utdannelsen skulle gjøre ham til en kioskvinner!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2018 kl 15:27

AMFI ULLEVAAL: – Det kan nok være at jeg er den mest allsidige pølseselgeren i Norge, men det vet jeg ikke. Pølser kan jeg! sier Kanwal med et bredt glis i den nylig oppfriskede Narvesen-forretningen på Ullevaal.

Det har gått drøyt 30 år siden dagens 54-åring flyttet til Norge fra den indiske delstaten Punjab.

– Jeg flyttet hit for å videreutdanne meg som ingeniør. Jeg visste lite om landet på forhånd, men at det er midnattssolens land - og at det er kaldt, sier kjøpmannen, som også driver en Narvesen-forretning på Carl Berners plass.

Narvesen satser på et stort sortiment av drikkevarer.

Studerte naturfag i India

Før han satte seg på flyet til det norske kongeriket, jobbet han som labkjemiker på en fabrikk som fremstilte glukose fra mais. Dette på bakgrunn av å ha tatt bachelor of science (høyere universitetsutdannelse innen matte, kjemi og fysikk).


Men Kanwal var lysten på å realisere nye mål, og kursen for en enda større kompetanse ble staket ut.

– Da jeg kom til Norge for å videreutdanne meg, begynte jeg først på folkehøyskole for å lære språk og kultur, deretter på en landbruksskole i Trøndelag for bli enda dyktigere i norsk. Det gjorde at jeg omsider kunne ta utdanning som elektroingeniør, sier 54-åringen.

Han legger derimot ikke skjul på at det oppstod en brutal hindring på veien: Han lyktes ikke med å få en relevant jobb.

– Så da tok jeg husøkonom-utdannelse. Det medførte arbeid på Aker sykehus og Oppsal sykehjem, som seksjonsleder for drift, før jeg begynte i Narvesen i 2004 - og her blir jeg til pensjonsalderen! sier Kanwal oppglødd en marsdag i 2018.

Ferskt Ullevaal-ansikt

Også fra utsiden er butikken åpnet opp mer. Kjøpmann Kanwal ønsker velkommen.


Mannen, som nå er norsk statsborger, tok over som kjøpmann i Narvesen Ullevaal stadion for godt og vel én måned siden.

– Siden har vi hatt stengt noen dager for å gi forretningen en ansiktsløftning: Vi har åpnet fasaden og fått rene linjer. Vi har nytt interiør og omrokkert litt, fått ny kaffemaskin og innført pizza på menyen. Dette ved siden av at vi satser på bake- og drikkevarer, sier Kanwal - og understreker hvorfor folk skal besøke ham og kollegene på Ullevaal.

– Her finner du mellommåltider så vel som matpakker. Vi håper å bli kjent for at vi har bra mat!

– Hva kan nordmenn lære av India?

– Service, omsorg og ydmykhet. Det er et pålitelig folkeslag. Jeg har forsøkt å ta med meg disse egenskapene til Narvesen, som er spesielt viktig i en lederstilling. Vi forsøker også å gi hver eneste kunde oppmerksomhet, som er en del av dette.


– Hva kan India lære av Narvesen?

– Masse! Blant annet systematikken når det gjelder den daglige driften og verdigrunnlaget. Faste priser, renslighet og hygiene, sier Kanwal.

LES OGSÅ: 5 grunner til å besøke Ullevaals splitter nye sportsbutikk

Narvesen-kiosken på AMFI Ullevaal er pusset opp, og har blitt lysere og luftigere.

– Et lyspunkt

Han beskriver det som «kjempefint å gå til jobben», der ingen dager er like.


– Jeg gleder meg hver eneste gang. Vi har forskjellige kunder i forskjellige humør, men vi er som regel et lyspunkt for de fleste.

– Hvor mye har du ofret på veien til å bli en lederskikkelse i Narvesen?

– Jeg har stått på veldig mye, spesielt i starten for å bli kjent med merkevaren. Akkurat nå lever jeg i - og av - Narvesen. Jeg er skilt, men har tre barn og har det bra. Jeg har vel ikke ofret noe, men i starten vil det alltid være mye jobbing, sier Kanwal, før vi avslutningsvis bare må høre om han ikke har ytterligere studieplaner i sikte.

– Nei, nei. Jeg har det veldig bra her på Ullevaal, sier en tydelig fornøyd og serviceinnstilt Kanwal.


VERDT Å MERKE SEG: Fra førstkommende tirsdag (uke 12) er det PØLSEFEST med ALLE pølser til 25 kroner!

GÅ til AMFI Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...