Nordre Aker Budstikke

Erna og Sindre er to av over 8500 stolpejegere i Oslo Nord

Både Erna Solberg og Sindre Finnes bekrefter overfor Nydalens Skiklub på Twitter at de er stolpejegere. Men mest Sindre, innrømmer statsmininsteren. Foto: Jørgen Rist Holmen, Kulturetaten / Skjermdump Twitter

Da to kjente navn dukket opp på lista over 8559 deltakere i Stolpejakten Oslo Nord, tok arrangøren til Twitter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2021 kl 14:40

NYDALEN: Klubben som er arrangør av Stolpejakten Oslo Nord, som dekker blant annet Nordre Aker og flere av sentrumsbydelene, med Bygdøy, sendte tirsdag ut en tweet der de spurte statsministeren og mannen hennes om de er stolpejegere. Bakgrunnen er at brukerne "Sindre Finnes" og "Erna" står registrert med henholdsvis 82 og 20 registrerte stolper.

Spørsmålet var i utgangspunktet rettet til Ernas ektemann Sindre Finnes. To dager senere svarte han bekreftende på at joda, de er stolpejegere begge to.

Statsministeren var imidlertid rask til å supplere at ektemannen nok er noe mer ivrig enn henne, noe 62 flere stolpebesøk er et tegn på.

Her er tweeten og svarene:

Her er Twitter-tråden der statsministeren og hennes mann svarer på Nydalens SKs spørsmål om det virkelig er de som er registrert i Stolpejakten Oslo Nord. Foto: Skjermbilde Twitter


– Erna Solberg bekreftet i dag at hun er aktiv stolpejeger. Det betyr at hun er en av 8559 unike stolpejegere som har tatt en eller fler stolper i Stolpejakten Oslo Nord i regi Nydalens Skiklub. Til sammen har disse registrert 314.703 stolpebesøk 18 dager etter sesongåpningen 27. mars, sier Sindre Langaas i klubben, til Nordre Aker Budstikke.

Stolpejakten Oslo Nord åpnet de første fem kartene sine 27. mars, med om lag 100 stolper i Middelalderparken, Sentrum, St. Hanshaugen, Frogner og Bygdøy. Og 1. mai slippes neste "bolk", med områdene Grünerløkka, Grefsen og Tåsen. I Oslo er det ved siden av Nydalens SK, Heming, Lillomarka O-lag og Bækkelaget Sportsklub som deler byen mellom seg med stolpeområder.

Til manges skuffelse blir det imidlertid ikke noe Stolpejakten i bydel Sagene i år, etter at bydelen ikke bevilget Frivillighetsmidler til arrangørklubben.

Og lurer du på hva Stolpejakten egentlig er, kan du sjekke Stolpejakten.no.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...