Nordre Aker Budstikke

Fant blodig sprøyte på skoleveien

Det var her, langs Kapellveien, mellom Grefsen skoles idrettshall og Engebråten skole, at sprøyten langs veien ble funnet av turgåere. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/PRIVAT

Forferdede turgåere kom over en blodig sprøyte i Kapellveien, på strekningen mellom Grefsen skole og mot gjenbruksstasjonen og Engebråten ungdomsskole. En mye brukt skolevei.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2015 kl 09:00

GREFSEN: Det var onsdag formiddag at turgåerne kom over den blodige sprøyten i veikanten langs Kapellveien, på strekningen mellom Grefsen skoles idrettshall og Flexbo-bosettingen.

LES OGSÅ: Tja til fartshumper, flere toaletter og kanskje flyktninger til Skar leir?

– Ikke lett å se

– Den var ikke lett å få øye på, der den lå med gress og blader. Det så ut som en narkosprøyte, og det var blod i den. Vi får håpe at ikke hunder eller andre har kommet borti den, sier turgåerne, som ikke ønsker å stå frem med bilde i avisen.

De forteller at de fikk fjernet sprøyten.

Fjernet

– På forsvarlig vis fikk vi den opp i en boks, og kastet på forsvarlig måte. Ikke særlig hyggelig å komme over sånt langs veien. Og tenker jo på alle barna som bruker denne strekningen som skolevei, sier turgåerne.


LES OGSÅ: Jørgen Foss inn i bispedømmerådet: – Klar tale fra det norske folk om at kirken skal lene seg mot 2015 og ikke år null

Grefsen og Engebråten

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Grefsen barneskole, men rektor er ikke tilgjengelig for kommentar. Heller ikke assisterende rektor ved skolen.

Rektor ved Engebråten Ungdomsskole kommenterer følgende.

– Dette har ikke vært et problem så langt. Vi vil minne elevene på at de må være forsiktig og ikke ta på sprøyter hvis de skulle finne dette på skoleveien eller andre steder. Vi vil også be elevene gi beskjed til foresatte og skolen hvis de finner dette på skolen eller skoleveien, sier rektor Jon Isebakke.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...