Nordre Aker Budstikke

Fantastisk 17. mai-oppvarming

SKOLEKORPS: Grefsen skolekorps leverer som til 17 mai, selv på en 13. mai. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det var så flott å se Grefsen skolekorps, barna og alle flaggene i solskinn, på vei inn til nonneklosterets område, at man et øyeblikk glemte at det bare var 13. mai.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2015 kl 08:55

GREFSEN: Det er en flere tiårs tradisjon, det at Grefsen skolekorps spiller opp til 17. stemning fra skolen og opp til klosteret og St. Josephsøstrene, der Grefsenveien flater ut.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Mange

For en herlig tradisjon! Flott korpsmusikk, glade og ivrige små og store fra Grefsen skole og barnehager i området, nonner og andre på trappa og på balkongene.

Send oss dine 17. mai-bilder fra Nordre Aker til , på var Facebook-side, eller merk bildene dine med #nabudstikke på Instagram. Alle bilder blir med i vår store 17. mai-bildeserie!

Og ikke minst været på plass. Etter dagesvis med mer eller mindre styrtregn og iskaldt vårvær.


SE FLERE BILDER I BILDESERIE HER

Glade og fornøyde

Lærer Kirsten Skylstad fra Grefsen barneskole er en av de som har hatt gleden av å delta i denne førsøttendemai-tradisjonen i snart 30 år.

Les også: Kliss nye Tigerstaden Drill rekrutterer

– En veldig hyggelig tradisjon, som jeg er glad jeg har fått vært med på i alle disse årene, smiler læreren.

Ved sin side, en fornøyd Charlie Iden i klasse 2 c.

Noe venter til søndag

– Dette er kjempegøy å få være med på. Jeg gleder meg masse til den virkelige 17. mai, søndag. Men dette er også veldig bra, sier den blide gutten.

Det er noen ting som blir annerledes til søndag.

– Pølser og is blir på søndag, ikke i dag, ler Charlie.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke


I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...