Nordre Aker Budstikke

Kommuneplanen 2030:

Får ikke vite mer om nedre Grefsen

Byrådet viser til budsjettbehandlingen 2017 - i forhold til videre fremdrift for kommuneplan 2030 og nedre Grefsen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Bydel Nordre Aker vil vite mer om fremdrift, i forhold til utbyggingsplanene for Nedre Grefsen. Men byrådet viser til budsjettbehandlingen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2016 kl 11:21

GREFSEN: Byrådsavdelingen for byutvikling viser til bydelens brev fra forrige måned, om småhusområdet på nedre Grefsen.

I brevet bes om «en snarlig klargjøring av mål og tidsplan for det videre arbeid med regulering av Nedre Grefsen og et eventuelt planprogram for området.»

Budsjett 2017

– Byrådet vurderer nå ressursbehov og prioritering av 76 utviklingsområder og stasjonsnære områder i ytre by som en del av den planmessige oppfølgingen av kommuneplanen vedtatt 23.09.2015, svarer byrådet i brevet bydelen nå har mottatt.

Videre.

– Utviklingsområdet på Nedre Grefsen utgjør ett av disse områdene. Da ressursbehov og prioritering har budsjettmessige konsekvenser, er det dessverre ikke mulig å si noe om prioritering og fremdrift for de enkelte områdene før byrådets forslag til budsjett 2017 foreligger.


Budsjett for 2017, vedtas i slutten av 2016.

Full støtte fra Frp

Bydelsutvalget i Nordre Aker har fått full støtte fra Fremskrittspartiets bystyregruppe. Partiet vil bevare nedre Grefsen som småhusområde, og varsler at de vil fremme saken som et privat forslag for bystyret. Frp ønsker å fjerne nedre Grefsen fra utviklingsområdet Storo.

Les bydelsutvalgets vedtak i saken her.
Les Fremskrittspartiets standpunkt, og støtte til BU, her.

De andre partiene?

Etter hvert kom også de andre partiene på Rådhuset på banen, her kan du lese hva de andre bystyrepartiene mener om nedre Grefsen og Kommuneplanen 2030.

LES OGSÅ: Dette sier Plan- og bygningsetaten om det videre planarbeidet for nedre Grefsen


Les alt om «kommuneplan-avsløringen» på nedre Grefsen her!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...