Nordre Aker Budstikke

10-årsjubileum for ballettskolen:

Feiret seg selv til tåspissene

Små og store feiret Den norske Ballettskoles 10-års jubileum siste helgen i november. Foto: STIAN SCHIOLDBORG, www,magentastudios.no

– Alle satsningspartienes elever og elever ved DNBS Masterclass deltok, samt innslag med moderne og breakdance krydret det hele ytterligere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2015 kl 10:43

OSLO/NORDRE AKER/KJELSÅS: Den Norske Ballettskole, har helgen 28.-29.nov avholdt en stor forestillingsrekke med ballett gallaforestillinger i anledning 10 års jubileet, i Bærum Kulturhus.

– Alle satsningspartienes elever og elever ved Den norske Balletskoles Masterclass deltok, samt innslag med moderne og breakdance krydret det hele ytterligere. Det klassiske repertoiret innstudert med pedagogene Tetiana Gazizova og ballettspesialist Liudmila Sycheva, viste frem det noe av det beste innen den russiske ballettradisjonen og elevresultatene skinte på scenen, forteller en fornøyd daglig leder ved ballettskolen, Irene Aarset Jansson, fra Kjelsås.

SE MANGE FLERE BILDER FRA FORESTILLINGEN HER

Partnerarbeid

I tillegg deltok russiske og ukrainske dansere for duettene.

– Partnerarbeid er svært krevende og vanskelig å få til skikkelig innen klassisk ballett, og elevene ved ballettskolen får god anledning til å prøve seg også på dette i ung alder. Dette er av stor verdi for kommende karriere. To av de kanskje aller mest rutinerte elevene, forteller Aarset Jansson videre.


LES OGSÅ: Nordre Aker-ballerinaer med suksess

Sofie og Kristine fra Nordre Aker

Hun fortsetter.

– Sofie Ruthenbeck (15) og Kristine Moe (16), viste svært vanskelig duettarbeid på scenen, og de er begge fra Nordre Aker bydel. De skal representere Norge i internasjonale ballettkonkurranser våren 2016.

Nå jobbes det videre fremover mot visningstimene i klassisk ballett til søndag, 13. desember.

LES OGSÅ: Derfor dropper Kristine (16) ut av videregående skole

Audition

– Min søster, Siri Johansen, og jeg er mer enn noen gang inpsirerte til å ta fatt på videre arbeid med de fremragende talentene. Audition for de som evt ønsker å delta på det, avholdes i januar, oppfordrer Aarset Jansson, interesserte kan klikke seg inn på skolens hjemmeside for mer informasjon.

SE MANGE FLERE BILDER FRA FORESTILLINGEN HER

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...