Nordre Aker Budstikke

Finn navnet på skøytebanen på Storo!

Du kan vinne heder, ære og et gavekort i den store navnekonkurransen på Storo Storsenter.

Bildetekst: Skøytebanen ved Storo Storsenter åpner fredag, men mangler navn! Her fra Lucia-festen i fjor på banen.

Fredag åpner skøytebanen på Storo Storsenter. Nå kan DU gi banen dens rette navn - og vinne gavekort.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2013 kl 13:24

STORO: Et flott arrangement med blant annet oppvisning med barn og unge fra Oslo skøiteklubb og Christer Tornell, også kjent som "Skal vi danse"-dommer, som konferansier markerer åpningen av skøytebanen på Storo Storsenter. Dette skjer fredag 29. november fra kl. 17.30.

Populært sted

Banen, som er 20x17 meter, ble veldig populær i fjor, både blant barn og voksne, barnehager og ungdom. Her kan man komme og gå på skøyter dagen lang, hele uken igjennom. Banen stenger faktisk ikke før klokken 23 på kvelden.

Programmet denne sesongen består blant annet av Lucia-feiring fredag 13. desember, «catwalk on ice» i januar og moteshow i mars.

- Banen er tilgjengelig for alle, forteller senterleder Unni M. Aasgaard. - Og skøyteklubben stiller med trenere på banen hver eneste lørdag fra klokken 12 til 14.


Banen er enda finere enn i fjor, melder senterlederen, og hun minner om at det er visse regler å forholde seg til. Blant annet er det ikke lov med kølle og puck på isen.

Navnekonkurranse!

- Vi burde jo ha et navn på banen, sier Aasgaard. Og dermed blir det navnekonkurranse, i samarbeid med Nordre Aker Budstikke. Send inn ditt forslag på hva banen bør hete på mail til Storo Storsenter:

konkurranse@storostorsenter.no.

Frist: Mandag 9. desember klokken 10.

Vinneren får navnet sitt på en plakett i senteret, i tillegg til gavekort på kr. 1.000,-

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...